De misleiding van het Romeinse rijk in de Bijbel vs. de boodschap van de vervolgden in de tijd van Christus.

Holandés

Ik zal beginnen met de conclusies: Christenen werden vervolgd en hun boodschappen werden vervalst door vervolgers, en dat is de inhoud van de serie boeken die het «»nieuwe testament»» van de Bijbel wordt genoemd, en als we dezelfde logica toepassen, gezien het feit dat Mozes en de profeten ook tegenstanders had, en dat veel van de profeten werden vervolgd en vermoord, dan mogen we niet uitsluiten dat sommige boeken van de reeks boeken genaamd «»oude testament»» ook manipulaties bevatten van het oude testament gemaakt door vijanden van gerechtigheid, om de boodschappen in diskrediet te brengen van rechtvaardigheid in deze boeken; hoewel ik heb ontdekt dat Prediker en Wijsheid boodschappen bevatten die in strijd zijn met de boodschappen in Spreuken en die van een bepaalde profeet, gooi ik daarom die twee boeken van de Bijbel weg. Het vinden van inconsistenties en tegenstrijdigheden is de beste manier om berichten op te sporen die niet door gerechtigheid zijn geïnspireerd. In een paar woorden adviseer ik mijn medemensen «»Geloof niet alles wat u in de Bijbel leest»», niet «»Gooi niet alles weg wat u in de apocriefe evangeliën leest»» (Het evangelie van Thomas, het evangelie van Filippus en het boek van Henoch»»), en «»Wees je bewust van het bestaan ​​van slechte vertalingen of onvrijwillige schrijffouten begaan door de profeten, want vergissen is menselijk en zij waren menselijk, maar gerechtigheid liefhebben is iets goddelijks en zij deden het, en niet alle mensen houden van gerechtigheid, en daarom worden niet allen door God gekozen, aangezien de rechtvaardige God de rechtvaardige voor zichzelf kiest omdat de rechtvaardigen in gevoelens met hem verbonden zijn.” Openbaring 12:9-12 De zwendel van de grote Romeinse valse profeet wordt verijdeld, de Bijbel bevat leugens van de Romeinse valse profeet. 

Ik ben een computerprogrammeur geweest, ik hou van logica, in Turbo Pascal heb ik een programma gemaakt dat in staat is om willekeurig elementaire algebraformules te produceren, vergelijkbaar met de onderstaande formule. In het volgende document in .DOCX kunt u de code van het programma downloaden, dit is het bewijs dat ik niet dom ben, daarom moeten de conclusies van mijn onderzoek serieus worden genomen.

Als i=578.158 i q=i dan q=578.158

https://ai20me.files.wordpress.com/2023/02/math21-pas-code-of-a-turbo-pascal-program.docx

Verwijzend naar de leugen in Johannes 13:18 «dit (het verraad van Judas Iskariot) is de vervulling van de profetie: «hij die van mijn brood at, hief zijn hiel tegen mij op (Psalmen 41)», Psalmen 41:4-13 vertelt ons dat de verraden man zondigde, maar dat Jehovah hem laat opstaan om wraak te nemen op zijn vijanden, maar 1 Petrus 2:22-23 vertelt ons dat de verraden man nooit zondigde en dat hij nooit wraak nam op zijn vijanden. hebben laten zien, heeft de Bijbel tegenstrijdige boodschappen omdat hij niet alleen de waarheid bevat; hij bevat ook leugens uit het Romeinse Rijk, om deze reden zijn de meningen tegen de rechtvaardige legalisering van de doodstraf, geuit door religieuze leiders die de Bijbel onderschrijven, niet niet de moeite waard om rekening mee te houden. https://ntiend.me Wat betreft die mensen die God gebruiken als voorwendsel om te profiteren door mensen te misleiden en ook om zich te verzetten tegen de doodstraf: op 31 augustus 2022 heeft paus Franciscus nogmaals gezegd dat » de doodstraf is ontoelaatbaar» en dat is het gebod in Exodus 20:13 ‘gij zult niet doden’ verwijst naar zowel de onschuldigen als de schuldigen.» Maar dat is niet waar, want het verwijst alleen naar de onschuldigen, aangezien God ook de doodstraf heeft bevolen voor degenen die opzettelijk onschuldigen doden of vanwege een vlaag van woede: Exodus 21:12 Wie iemand verwondt, waardoor hij sterft, zal sterven. 13 Maar wie niet van plan was hem pijn te doen, maar God hem in zijn handen gaf, dan zal ik je een plaats wijzen waarheen hij moet vluchten. 14 Maar als iemand arrogant is tegen zijn naaste en hem verraderlijk doodt, zul je hem van mijn altaar verwijderen om te sterven. Paus Franciscus liegt niet alleen tegen de menigte over de doodstraf, hij liegt ook tegen de menigte over de gevoelens van God: Op 25 december 2019 verklaarde de paus: «God houdt van iedereen, zelfs de slechtste van ons», maar Psalmen 5 :1-12 ontkent de paus, want God haat de goddelozen, maar heeft de rechtvaardigen lief: Psalmen 5:5 Dwazen zullen niet voor uw ogen zijn; je haat iedereen die onrecht doet. 6 U zult de lasteraars vernietigen; Jehovah haat de bloeddorstige en lasterlijke man. Merk ook op hoe de rechtvaardige profeet het kwaad op zijn vijanden afroept (dit toont aan dat de doctrine van «zegen wie u vervloekt» of «uw vijanden liefhebben» ook een Romeinse klucht is) Psalmen 5:10 Straf hen, o God; Val voor je eigen advies; Wegens de veelheid van hun overtredingen drijft u hen uit, omdat zij tegen u in opstand kwamen. 11 Maar laten allen die op u vertrouwen zich verheugen; Geef voor altijd stemmen van vreugde, omdat je ze verdedigt; Laat hen die van uw naam houden zich in u verheugen. 12 Want u, Jehovah, zult de rechtvaardigen zegenen; Als met een schild hen met uw gunst.
Niet alles in de Bijbel is waar, de Bijbel bevat leugens uit het Romeinse rijk (Daniël 8:25), maar de waarheden in de Bijbel passen harmonieus in elkaar als stukjes van dezelfde puzzel: Paus Franciscus verklaarde dat de doodstraf onaanvaardbaar is in alle gevallen «Er is een groeiend besef dat de waardigheid van de persoon niet verloren gaat, zelfs niet na het plegen van zeer ernstige misdrijven», zegt hij. Spreuken 17:15 Hij die de goddeloze rechtvaardigt, en hij die de rechtvaardige veroordeelt, zijn beide evenzeer een gruwel voor de HERE. 2 Thessalonicenzen 2: 8 die goddeloze zal geopenbaard worden, die de Heer zal doden met de geest van zijn mond. Jesaja 11:4 en met de geest van zijn lippen zal hij de goddelozen doden. Openbaring 19:11 Toen zag ik de hemel geopend; en zie, een wit paard, en degene die erop reed heette Getrouw en Waarachtig, en met rechtvaardigheid oordeelt en vecht hij. Daniël 12:3 Zij die begrijpen, zullen schijnen als de helderheid van het uitspansel; en degenen die gerechtigheid leren aan de menigte, zoals de sterren voor eeuwig en altijd. Openbaring 19:19 En ik zag het beest, en de koningen der aarde, en zijn legers, verzameld om oorlog te voeren tegen hem die op het paard zat, en tegen zijn leger. Psalm 2: 2 De koningen van de aarde zullen opstaan, en vorsten zullen samen overleggen tegen de Heer en tegen zijn gezalfde, zeggende: 3 Laten we zijn banden verbreken, en laten we zijn touwen van ons afwerpen. Openbaring 19:15 Uit zijn mond komt een scherp zwaard om de volken mee te slaan, en hij zal ze hoeden met een ijzeren staf; en hij treedt de wijnpers van de woede en toorn van de Almachtige God. 16 En op zijn kleed en op zijn dij heeft hij deze naam geschreven… Daniël 8:25 «De prins der vorsten» Psalm 2: 4 Hij die in de hemel woont, zal lachen; De Heer zal hen bespotten. 5 Hij zal dan tot hen spreken in zijn toorn, en hij zal hen lastig vallen met zijn toorn. 6 Maar ik heb mijn koning gezet op Sion, mijn heilige berg (dat wil zeggen: ten gunste van het heilige volk, Daniël 12:1). Psalmen 2:7 Ik zal het besluit bekendmaken; Jehovah heeft tegen mij gezegd: Jij bent mijn zoon; Ik heb je vandaag verwekt (Dat wil zeggen: in dit millennium, het 3e (Hosea 6:1-3, Daniël 12:1, Jesaja 42:1-18). Psalm 2:8 Vraag het Mij en Ik zal je de volken tot uw erfdeel, en de einden der aarde tot uw bezit.9 U zult ze breken met een ijzeren staf, u zult ze verbrijzelen als een pottenbakkersvat. Openbaring 19:21 En de overigen werden gedood met het zwaard dat uitkwam uit de mond van hem die op het paard zat, en alle vogels aten zich tegoed aan hun spijs.
«Voor het geval je het nog niet wist, de uitspraken in het boek Spreuken zijn profetieën, maar het boek Prediker en het boek Wijsheid fungeren als tegenstanders van het boek Spreuken, waarom? Omdat de Bijbel niet alleen Romeinse leugens bevat in combinatie met Joodse waarheden, maar ook boeken bevat die niet zijn geïnspireerd door een geest van rechtvaardigheid, maar door een geest van ijdelheid:
Spreuken 23:15 Mijn zoon, als uw hart wijs is, zal ook mijn hart blij zijn;
tegen
Prediker 1:18:
Want in veel wijsheid schuilt veel ongemak; en wie kennis toevoegt, voegt pijn toe.
//
Prediker 2:14 De wijze heeft zijn ogen in het hoofd, maar de dwaas wandelt in de duisternis; maar ik begreep ook dat de een dezelfde gebeurtenis zal overkomen als de ander.
tegen
Spreuken 10:25 De goddelozen gaan voorbij als een wervelwind, maar de rechtvaardigen blijven voor altijd.
Jesaja 51:6 Heft uw ogen op naar de hemel en ziet neer op de aarde; want de hemel zal worden vernietigd als rook, en de aarde zal verouderen als kleding, en haar bewoners zullen op dezelfde manier omkomen; maar mijn redding zal voor altijd zijn, mijn gerechtigheid zal niet vergaan.
De valse wijsheid van ijdele bedriegers is in tegenspraak met de ware wijsheid van degenen die God respecteren:
Job 23:13 Maar als God iets bepaalt, wie zal het dan veranderen? Zijn ziel verlangde en deed het.
tegen
Wijsheid 2: 23-24: Want God schiep de mens voor onsterfelijkheid, hij maakte hem een beeld van zijn eigen natuur. Maar door de afgunst van de duivel is de dood in de wereld gekomen, en zij die hem toebehoren, ervaren het.
Dit is niet waar, waarom? Want als God Adam en Eva zo had geschapen dat ze niet zouden sterven, dan zouden ze nooit zijn gestorven om de reden dat een God geen mislukking of gefrustreerd is, God krijgt altijd wat hij wil, God is degene die alle overwinningen geeft, en wanneer Satan handelt, is dat omdat God het toestaat.
Spreuken 21:31 Het paard is klaar voor de dag van de strijd;
Maar Jehovah is degene die de overwinning geeft.
Jesaja 45:9 Wee hem die strijdt met zijn Maker, de potscherf onder de potscherven der aarde! Zal de klei tegen de pottenbakker zeggen: «»Wat ben je aan het doen»»? Of zal je werk zeggen: «»Hij heeft geen handen»»?
Genesis 3:1 Maar de slang was geslepener dan al het gedierte des velds, dat Jehovah God gemaakt had; waarop hij tegen de vrouw zei: Heeft God tegen u gezegd: Eet niet van elke boom in de tuin?. Job 1:12 Jehovah zei tegen Satan: Zie, alles wat hij heeft is in uw hand; leg er alleen je hand niet op. En Satan ging uit voor Jehovah. Jesaja 10:15 Zal de bijl zich verheerlijken tegen hem die ermee hakt? Zal de zaag trots zijn op hem die hem beweegt? Alsof het personeel degene optilt die het optilt; alsof hij de hengel heeft opgetild naar degene die niet log is!.
Spreuken 16:4 Jehovah heeft alle dingen voor zichzelf gemaakt, en zelfs voor de goddelozen voor de kwade dag.
Daniël 8:25 [Elke koning heeft een koninkrijk, de koning van de slang…] met zijn sluwheid zal hij bedrog in zijn hand doen bloeien; en in zijn hart zal hij zichzelf grootmaken, en zonder waarschuwing zal hij velen vernietigen; en hij zal opstaan tegen de Prins der vorsten, maar hij zal gebroken worden, zij het niet door mensenhanden.
Waarom?, want… Spreuken 16:5 Gruwel is voor Jehovah elk hooghartig hart; Hij zal zeker niet ongestraft blijven.»»»
Openbaring 12:9-12 De zwendel van de grote Romeinse valse profeet wordt verijdeld, de Bijbel bevat leugens van de Romeinse valse profeet,
Openbaring 12: 9-12 De hebzucht van het overblijfsel van het Romeinse rijk veroorzaakt zijn ondergang omdat de rechtvaardige mannen hen veroordelen, die hebzucht bracht het ertoe te liegen tegen de God van de rechtvaardige mensen met zijn Bijbel
Openbaring 12:9-12 Van beneden spuugde het Vaticaan in de hemel met zijn godslasteringen, maar het spuug viel op de afgoden van het Vaticaan, inclusief de Bijbel, een evangelie besmet met de leugens van het Romeinse Rijk.
Openbaring 12:9-12 Met internet en een blog (ntiend.me) (Jesaja 42:1-4) regent het de waarheid uit de hemel (Deuteronomium 32:1-3), en dit brandt de hypocriete Vaticaanse geestelijkheid die predikt door de Bijbel leugens van de Romeinen die hen voorgingen, zoals het vuur de andere sodomieten in Sodom verbrandde en zo verbrandt dit feit die geestelijkheid van afgodendienaars (Jeremia 23:29, Psalmen 118:5-25, Openbaring 20:7-10, Hosea 6:2-3, Genesis 19:16-29, Psalmen 11:6-7).
Er zijn mensen die van de Duivel houden omdat ze onverdiende rechten creëren voor de kinderen van de Duivel, de kinderen van de Duivel zijn moordenaars, afpersers en lasteraars, net als de Duivel handelden de Romeinen als de Duivel door Christus en ware Christenen te vermoorden;
Toen deden ze alsof ze rechtvaardige mensen waren, zoals hun slachtoffers waren, ze vervingen hen maar gedroegen zich als valse profeten; maar dit gebeurde niet voordat ze de oorspronkelijke boodschappen van de christenen vervalsten met duivelse doctrines zoals: «Heb de kinderen van de duivel lief (Matteüs 5:38-44 versus Matteüs 13:38-43)», onder het excuus van het gehoorzamen aan deze valse doctrine. , zijn de aanbidders van Lucifer tegen de rechtvaardige doodstraf.
Op mijn website ntiend.me vecht ik tegen de belangen van de aanbidders van Lucifer, maar ik vecht voor de belangen van gerechtigheid die God verdedigt, daarom verdedigt en beschermt God mij. De verdedigers van deze beesten (moordenaars, afpersers en lasteraars) voeren oorlog tegen ons die goede mensen zijn, onze vijanden hebben de boodschap van gerechtigheid vervalst met de doctrine van «liefde voor het beest» (liefde voor de vijand), iets nutteloos omdat het beest is recidivist (Daniël 12:10). Openbaring 19:19 En ik zag het beest, en de koningen der aarde, en zijn legers, verzameld om oorlog te voeren tegen hem die op het paard zat, en tegen zijn leger. Openbaring 12:9-12 Het grote bedrog van de Romeinse vervolger in de Bijbel wordt vernietigd.
Daniël 8:25: Bijbel vs. «ntiend.me» – Johannes 3:16 «God hield zoveel van de wereld (de onrechtvaardigen)» (Een van de vele Romeinse leugens in de Bijbel) vs. God hield zoveel van de rechtvaardigen dat hij gaf hen het geloof van Zion zodat ze konden overleven. (Een van de waarheden van het jodendom in de Bijbel Habakuk 2:4-20, Psalmen 110:1-6, Genesis 12:1-3, Psalmen 11:4-7, Psalmen 118:5-25, Psalmen 5:1- 12)).
Psalmen 2:2-3 «Om ons te verlossen van de doodstraf omdat we de rechtvaardigen hebben vermoord» (Lukas 20:16; Exodus 21:14), moeten we liegen en zeggen dat Christus de vijand liefhad en ons vergaf «omdat we niet weten wat we hebben gedaan» (Matteüs 21:38).
Hoaxes in de Bijbel: Probeer mijn boodschap te begrijpen, de gemelde hoax is slechts het topje van de ijsberg van vele andere hoaxes.
Micha 7:8-10, Daniël 7:9-13, Jesaja 11:1-4: Satan en zijn soort, de andere lasteraars, zullen allemaal worden vernietigd met de kracht van de juiste woorden, de woorden van gerechtigheid, de woorden van waarheid, de woorden van het Licht, de woorden van de Dag.
Jesaja 42:1-4, Hosea 6:1-3, Psalmen 90:4, Daniël 12:1-3: De eindtijd in het internettijdperk.
Jesaja 11, Psalmen 110: De dag des oordeels zijn dagen om woorden te schrijven en te lezen, rechtvaardige woorden om te oordelen, sommigen te redden en anderen met gerechtigheid te veroordelen. Jesaja 61:1-3 (Psalmen 118:20), Psalmen 110:6, Psalmen 91:7-8, Jesaja 42:1-4, Psalmen 112:7-9, Jesaja 5:20, Psalmen 109:17-20 , Habakuk 2:19: De dag des oordeels is het aantal dagen dat de woorden geschreven en gelezen moeten worden, de woorden van een rechtvaardig oordeel.
Psalmen 5:1-12 Niemand houdt van iedereen, zelfs God niet van iedereen.
Nahum 1:2-9 Net als ik is God wraakzuchtig, rechtvaardig en jaloers.
Exodus 20:5 Als je je neerbuigt om eer te bewijzen aan een kubus, een beeld, een beeld of enig ander schepsel, zeg me dan niet dat je Gods doctrines volgt.
Deuteronomium 5: Als u uw gebeden tot een schepsel richt, ongeacht het excuus, vertel me dan niet dat dit God behaagt, want God is jaloers en accepteert geen gedeelde aanbidding, en u gedraagt zich als een ongelovige.
Deuteronomium 32: Net als ik houdt God van zijn vrienden en haat hij zijn vijanden.
Genesis 19: Net als Lot denk ik dat God daar een geweldig werk heeft gemaakt, daar prijs ik Hem voor.
Genesis 2: Ik dank God voor het maken van vrouwen, ik weet dat er één vrouw is die bij mijn natuur past, ik zoek haar en ik zal haar vinden.
Psalmen 5, Psalmen 15:4, Psalmen 139:13-22, Je kunt je vijanden haten en door God bemind worden als die vijanden slecht zijn en als je de rechtvaardigen liefhebt, want God is ook rechtvaardig en houdt alleen van de rechtvaardigen.
Jeremia 10, Habakuk 2: Afgodendienaar priester, klop niet op de deur waar ik woon om me te vertellen dat het de moeite waard is om tot je beelden of standbeelden te bidden of via hen zogenaamd met God te praten, God heeft geen soort mobiele telefoon nodig om te horen de gebeden van degenen die zijn steun zoeken, uw voorwerpen zijn nutteloos, maar u bent nog erger dan zij omdat u oplicht om ze te verkopen of om ze op de een of andere manier door uw organisatie in hun tempels te verhuren, terwijl die idolen er niets aan kunnen doen zich.
1 Koningen 18: 26-29, Spreuken 11:10: Afgodendienaar priester, leraren van zelfvernietiging zijn hier trouwens niet toegestaan, wat is het volgende niveau in uw stomme leer, zelfmoordaanslagen. Blijf jezelf wegzwepen van hier. Afgodendienaar priester, als u uzelf wilt vernietigen en uw valse god in de hel wilt ontmoeten, doe het dan, maar neem geen onschuldige levens!
Als u een van degenen bent die zeggen dat u varkensvlees kunt eten op basis van woorden die worden gepresenteerd als Gods woorden, gesproken door getrouwe mannen, maar die in werkelijkheid vervalste woorden zijn van een imperium van varkenseters, zeg dan niet dat u peetbroer bent van degenen die voor het weigeren om varkensvlees te eten werden gemarteld door degenen die Griekse tradities volgden, zoals de cultus van sculpturen en de consumptie van varkensvlees. (2 Makkabeeën 7, Deuteronomium 14:3-21, Jesaja 65:2-5, Daniël 1:8)
Spreuken 17:15, Jesaja 42:1, Deuteronomium 22:5, Daniël 8:12, Daniël 12:1-3, Spreuken 11:8-10, Jesaja 5:20: Als u een van die predikers bent die een Christus prediken anders dan de ware Christus, die een man was met het uiterlijk van een mannelijke man, of een ander evangelie, degene die zegt dat God de onrechtvaardigen zo liefhad dat hij een rechtvaardig man stuurde om de straf te ontvangen die de onrechtvaardigen verdienen voor hun onrechtvaardigheid predikt u dan geen gerechtigheid in Psalmen 58:10 en Spreuken 11:10, maar de onrechtvaardigheid van die moordenaars die, na onrechtvaardigheid, die rechtvaardige man aan het kruis vermoordden, en vervolgens de boodschap van Gods ware doel vervalsten: God liet dat gebeuren om de rechtvaardigen te bevrijden van de straf voor de zonden waarin ze vielen vanwege de onrechtvaardigen, wat de obstakels zijn die moeten worden verwijderd van het pad van de rechtvaardigen (Spreuken 11:8, Jesaja 57:14).
«Boodschap voor de lasteraar en zijn boodschappers (De draak en zijn engelen):
Gods oordeel is rechtvaardig omdat God rechtvaardig is (Psalmen 100:5, Psalmen 110:6),
je rebellie wordt niet vergeten (Jesaja 66:24), en het wordt niet vergeven omdat je een recidivist bent geweest (Openbaring 20:7-8), en je hebt je niet bekeerd, je hebt er alleen spijt van dat je verslagen bent (Openbaring 12:10 ),
maar dat je spijt hebt, betekent niet dat je vergeving verdient (Psalmen 18:41),
je hebt tegen God gelogen met je Bijbel en met je Koran, door die boeken, met arrogantie en hypocrisie verdedigde je afgoderij en leugens tegen God,
door te insinueren dat een schepsel als God is (Hebreeën 1:6, Johannes 8:12, Johannes 13:20, Psalmen 97:7, Psalmen 27:1, Micha 7:8), door de komst van de oordeelsprofeten van God (Daniël 8:25, Daniël 12:1, Jesaja 65:13, Daniël 12:13, Hosea 6:1-2, Jesaja 42:1-4, Habakuk 2:18-20, Jesaja 61:1-10, Psalmen 2:1-12), door aan te geven dat neerknielen voor een beeld dat op een pyriet lijkt, betekent gehoorzamen aan een bevel van God,
of door te hebben beledigd met de leugens in uw Bijbel (Matteüs 15:11)
het bloed van de zeven broers en hun moeder die stierven om te bevestigen dat Gods wet gerespecteerd moet worden (Leviticus 11:46-47, 2 Makkabeeën 7:1-42, Jesaja 65:4, Mattheüs 15:11), tot zo’n belediging tegen de waardigheid van die familie, met valsheid en grote brutaliteit, associeerde u profetieën die voor de tijd van het einde zijn (Matteüs 15:7-11, Jesaja 6:8-13) met uw woorden van rebellie: u hebt de getuigenis veracht van de profeet Jesaja die predikte dat de consumptie van varkensvlees verwerpelijk is Jesaja 65:1-12 en onder geen enkele omstandigheid aanvaardbaar zoals aangegeven door uw leugen in uw Bijbel (Matteüs 15:11), om deze en meer redenen (Numeri 35:9 -34, Psalmenen 5:1-12, Mattheüs 5:38-48 :),
Je verdient het om eeuwig te lijden omdat je schuldig bent geweest aan je eigen zonden en aan de zonden begaan door de rechtvaardigen
(Openbaring 20:9-10), want toen ik in zonde viel, was dat vanwege jou (Openbaring 13:7, Numeri 14:18, Nahum 1:3, Spreuken 17:15, Mattheüs 13:30, Mattheüs 13:41 ), het was nooit mijn schuld (Daniël 7:25), en daarom kon ik opstaan (Daniël 12:1), en omdat ik ben opgestaan, heb ik je veroordeeld (Micha 7:8-13, Jesaja 28:14-15, Lukas 21:20, Spreuken 11:8, Daniël 7:26).»
De inhoud van deze blog zal nooit op televisie verschijnen. Het traditionele politieke circus loopt ten einde, ben je niet uitgekeken op dezelfde politieke clowns?: Zij die gericht zijn op gerechtigheid vs. zij die afleiden in beleid dat onder invloed staat van het Vaticaan de Bijbel, en de Bijbel bevat onterechte leugens uit het Romeinse Rijk: Kun je gerechtigheid verwachten van die slechte clowns?, Krijg je druiven van doornen?).
Openbaring 6:9-10 heeft geen houvast in Mattheüs 5:44 dat bewijst dat er Romeinse leugens in de Bijbel staan.
Het doel van mijn blog is om valse religies te vernietigen waarvan de leiders medeplichtig zijn geworden, en die zich vaak verzamelen rond «Caesar» en niet rond «Peter», omdat «Peter» als kenner van de waarheid nooit iets zou overeenkomen met de valse profeten.
Het beest en zijn beeld – Boodschap met analogie met Nebukadnezar en zijn beeld (Openbaring 14:9-12, Daniël 3:1-24). (Nebukadnezar was de koning van Babylon, de «Caesars» zijn «de koningen» van het Vaticaan), het met geweld opleggen van Griekse gebruiken door de Romeinen door de religie van de trouwe Jood Jezus na te bootsen (Voorbeeld: goedkeuring van consumptie van verboden voedsel (Matteüs 15:10-11): Een analogie met de bedoelingen van de Grieken waarmee Judas Maccabee werd geconfronteerd; In diezelfde anti-joodse en pro-hellenistische zin hebben de Romeinen een vals beeld van Christus gepresenteerd, het beeld van de gastvrije Zeus: Langharige, bebaarde man gekleed in lange gewaden (2 Makkabeeën 6:1-2, 2 Makkabeeën 7:1-11, Deuteronomium 14:3-21, Deuteronomium 22:5 (Jesaja 42:1)).
Het woord van God is niet tegenstrijdig, het woord van Rome in de Bijbel is in tegenspraak met het woord van God in de Bijbel, de ongelovige Romeinen logen tegen het getuigenis van de gelovige Joden.
Alles wordt ten gunste van God beslist omdat God alles heeft beslist en God heeft nooit ongelijk in zijn beslissingen. Wie is zoals God?
«Woorden van de Duivel: «»Ik ben vlees, raak me aan, maar desondanks moet je me accepteren als je enige redder en je enige God, en je moet ook voor me knielen om me te aanbidden, ik zal sterven maar ik zal herleven met mijn hetzelfde lichaam op de derde dag, ik zal opstijgen naar de hemel voor de ogen van velen, en ik zal terugkeren op dezelfde manier als ik zal vertrekken, wanneer ik terugkeer zal ik eisen dat ze me weer aanbidden en ik zal veroordelen tot de hel al degenen die mij niet accepteren als hun enige God en redder en hun knie niet voor mij buigen omdat ik de alfa en de omega ben, ik ben God.
Het antwoord van de vriend van God: «»Ga Satan naar de hel, en beschuldig de trouwe boodschapper van God niet dat hij de auteur is van uw opstandige woorden tegen God in uw Bijbel, dat is niet de waarheid. Beschuldig hem niet met leugens , van het hebben van je fysieke uiterlijk, je uiterlijk van een hippie-rebelman, van een afvallige man tegen de geboden van God in (Deuteronomium 22:5): Trouwens, je lange haar doet me denken aan het haar van een vrouw. De ketterse doctrines in je Bijbel zijn doctrines van de Romeinse vervolgers, en dat zijn niet de doctrines van hun onschuldige slachtoffers.»»»
De aanval op Christus en de christenen eindigde niet toen ze werden gedood, de Romeinen presenteerden valse rapporten alsof ze afkomstig waren van degenen die door de Romeinen waren vermoord, deze rapporten staan in de Bijbel.
De huichelarij van een typische afgodische priester tegenover Exodus 20:5 en Jesaja 2:8-9: «Als je bidt tot het beeld van het gouden kalf ben je een afgodendienaar, maar als je bidt tot ons beeld ben je geen afgodendienaar want van dit beeld hebben we gezegd «dit is een heilig beeld», en we hebben niet hetzelfde gezegd over andere beelden.
De hypocrisie van de typische priester Baäl met betrekking tot de God aanbeden door de profeet Elia (3 Samuël 18:26-28, Exodus 20:3, Leviticus 26:1, Exodus 20:5, Hosea 13:4): «Als je in gebed zegt: «Baal, bescherm ons tegen alle kwaad en gevaar», dan aanbid je een andere god dan de God van Elia, maar als je zegt: «Jezus, bescherm ons tegen alle kwaad en gevaar», of zijn heilige beeld nu wel of niet aanwezig, en zelfs als je zelfkastijding in gebed beoefent, aanbid je in dat geval alleen de God van Elia.
Typische boodschap van de hypocriete dominee die schepselen aanbidt terwijl hij zegt dat hij alleen de God van Abraham aanbidt: «Als je bij het bidden zegt: «Satan geef mij eeuwig leven», dan ben je voor Satan, maar als je zegt: «Jezus geef mij eeuwig leven», dan ben je niet voor Satan».
Ironie tegen de typische lasterlijke en tegenstrijdige boodschap van een hypocriete profeet: «Als je bidt tot die mannen die gekleed zijn als vrouwen en haar hebben zoals vrouwen, of als je bidt tot hun beelden, dan aanbid je demonen en aanbid je niet alleen de God van Abraham en zijn neef Lot; maar als je hetzelfde doet met onze heilige beelden of de langharige mannen tot wie we bidden door middel van deze heilige beelden, zondig je niet omdat we zeggen dat ze de zeven aartsengelen van God zijn en hun beelden, tot wie we bidden zodat ze voor ons voor God pleiten omdat ze de ogen en oren van God zijn, als we niet tot God bidden via hen of via onze heilige beelden, zal God niet weten wat we zeggen in onze gebeden omdat God zintuiglijke beperkingen heeft.» Geloven die dwazen dat God intellectuele en zintuiglijke beperkingen heeft, zoals niet van tevoren weten wat te doen tegen zijn vijanden (Nahum 1:2-14)? Zullen die priesters zeggen (Ze zoeken geen vrouw voor zichzelf, daarom hebben ze meer gemeen met de Sodomieten dan met Abraham of Lot; ze zoeken Gods zegen niet: Spreuken 19:14, dus kozen ze voor het celibaat en verontschuldigden zich op de basis van Roman ligt in hun Bijbel), dat twee van de heilige engelen vermomd waren als vrouwen, en dat om die reden de mannen van Sodom (die dingen deden die God haat (Genesis 19:1-38, Ezechiël 16:20, Deuteronomium 22:5)) seks met hen wilde hebben, en niet alleen met die trouwe boodschappers van God (deze boodschappers waren mannelijke wezens zoals mannen met het uiterlijk van mannen en mannenkleren, vaders van beroemde helden (de halfgoden die tegenover kwade reuzen – Genesis 6:1-4), geen aseksuele wezens zoals kwallen, geen hermafrodiete wezens zoals slakken, geen vrouwelijke wezens zoals vrouwen, maar mannen die niet opstandig waren, maar trouw aan Gods wetten (Daniël 3:25, Daniël 9: 21, Psalmen 86:2, Deuteronomium 22:5, Psalmen 18:25-30, Genesis 2:24, Genesis 3:22-24)), maar ook met de man, in wie God behaagd was, en wie was daarom een man die zich niet als een vrouw kleedde, maar desondanks het voorwerp was van seksuele begeerte door afschuwelijke mannen?
Wie is Michaël en wie is de duivel?: Als de rechtvaardige man onrechtvaardig wordt genoemd, maakt dat hem dan onrechtvaardig? Als de onrechtvaardige rechtvaardig wordt genoemd, maakt dat hem dan rechtvaardig? Dat is de reden waarom, hoewel het beeld van Satan «het beeld van de aartsengel Michaël» wordt genoemd, het beeld van Satan nog steeds dat beeld is.
«De katholieke kerk vervolgt heksen niet langer zoals vroeger, omdat heksen nu dezelfde beelden gebruiken die door de katholieke kerk worden gebruikt (Deuteronomium 18:10-12, Openbaring 18:23): ons leiderschap, en gebruik alleen de afbeeldingen die we goedkeuren!»», de afgoden van de katholieke kerk zijn gelijk aan de beschermingsamuletten die door tovenaars worden onderschreven (Jesaja 2:8), het water dat de kerk «»wijwater»» noemt, is gelijk aan het water van de «»bloeiende baden»» gebruikt door tovenaars, de schedel aan de voet van het kruis, is gelijk aan de schedel gebruikt door tovenaars. Wanneer de rechtvaardige bidt met degene die onrechtvaardig is: «»Onze Vader die in de hemel zijt»», staat dat gelijk aan een bindend ritueel onder leiding van tovenaars, want de onrechtvaardigen zijn geen kinderen van God (Openbaring 18:4-6, 2 Korintiërs 6:14), alleen de rechtvaardigen zijn kinderen van God (Jesaja 43:6, Mattheüs 25:33, Mattheüs 13:13-43), en de rechtvaardigen zouden dat moeten weten om bevrijd te worden van die slavernij (Daniël 12:1- 2; Spreuken 11:9; Genesis 3:13-15, Spreuken 29:27, Genesis 4:8, Psalmen 110:1-6, Psalmen 58:10, Psalmen 5, Maleachi 3:18), en ze moeten ook weten dat de redding is door geloof in de waarheid, wat zegt dat redding is door rechtvaardige werken, en alleen de rechtvaardigen zijn in staat om dat geloof te hebben en rechtvaardige werken te doen (Openbaring 22:11, Daniël 12:10),
daarom doe ik dit terwijl anderen me niet alleen niet helpen maar tandenknarsen, kwaad worden op mij aan de andere kant van de monitor (Jesaja 3:10-11, Habakuk 2:4, Psalmen 112:10), ze lijken op de onrechtvaardige Romeinen die de Joodse heiligen vermoordden,
ze beroofden de getuigenissen van hun geloof en vervalsten ze om later de Grieks-Romeinse leugens door te geven als aanvulling op de Joodse waarheden voor Christus. Rome heeft tegen ons gelogen met de Bijbel, de Bijbel is het product van het verzwijgen en vervalsen van het evangelie, en de tegenstrijdigheden in de Bijbel die ik aan de kaak stel in mijn blogs en in mijn video’s zijn daar het beste bewijs van, ik weet dat er andere mannen zoals ik die een baan krijgen die vergelijkbaar is met de mijne (Daniël 12:3). «»Bedankt»» voor het prediken van de Bijbel over de hele wereld Satan; het vuile werk van een ezel werd gedaan door het romeinse rijk, het schone werk van een man wordt gedaan door het uitverkoren volk.»
Ze hebben ons bedrogen: «Jezus is niet opgestaan op de derde dag», Hosea 6: 1-3 spreekt van meer dan één persoon en spreekt van weer leven na 2 dagen; maar het verwijst naar het 3e millennium omdat één dag in veel profetieën gelijk is aan 1000 jaar (Psalmen 90:4). Bevestigen dat de rechtvaardigen na twee dagen weer leven, staat daarom gelijk aan bevestigen dat ze na tweeduizend jaar weer leven na een speciale gebeurtenis, die speciale gebeurtenis is de dood van Jezus aan het kruis ten gunste van hen, de uitverkorenen (Psalmen 22, Psalmen 118:20), dit is het derde millennium, die tijd is dit en het valt samen met het tijdperk van internet , en alleen met deze technologie is het mogelijk om de profetie in Jesaja 42:1-4 te vervullen, omdat je moet oordelen zonder je stem te verheffen in de straten, en naar verre naties, en het moet doen totdat het recht zegeviert, de profetie van de laatste oordeel in Jesaja 42 en Psalmen 110 is alleen mogelijk met internet, wordt geoordeeld met woorden, en God gebruikt zijn boodschappers om ze over te brengen op het moment van het laatste oordeel (1 Korintiërs 6:2, Ezechiël 23:25), de uitdrukking om in de hemel zijn betekent aan de rechterhand van God zijn, en zo e is meer dan één in de hemel in de eindtijd (Psalmen 110:1-3, Jesaja 51:12-16, Psalmen 118:6-7, Openbaring 12:10). De terugkeer van Jezus uit de hemel met de wind en de wolken en met hetzelfde herstelde lichaam en dezelfde herinneringen die Jezus tweeduizend jaar geleden had, is onverenigbaar met de profetieën in Psalmen 118 waarnaar Jezus verwees in de gelijkenis van de slechte boeren (Matteüs 21 :33-43), ik herhaal: alleen via internet is het mogelijk om de wereld te beoordelen zonder onze stem te verheffen op straten en pleinen, internet maakt het mogelijk om verre landen razendsnel te beoordelen, zoals de parabel over de wederkomst van Christus (Matteüs 22:47), in een oorlog is de bazuin een communicatiemiddel omdat het een boodschap uitzendt (Openbaring 12:7), dus de boodschappen die door de rechtvaardige boodschappers worden verspreid, zijn oorlogswapens tegen de slechte boodschappers die opzettelijk verspreiden valse boodschappen tegen de ware boodschap van God, deze leugens zijn verankerd in de Bijbel, en zijn het werk van de corrupte handen van het Romeinse Rijk tegen de boodschap van de uitverkorenen: Mattheüs 24:1-49 en Handelingen 1:26- 27 tel Volgens ons is Jezus na zijn dood op de derde dag opgestaan en na ongeveer 40 dagen is hij zwevend naar de hemel opgestaan met het oog op verschillende getuigen, maar dat is niet waar; de Romeinen hebben sommige in afwachting zijnde profetieën voor de tijd van het einde laten doorgaan als reeds vervulde profetieën (bijvoorbeeld Psalmen 109 en Psalmen 91), ze hebben het bestaan van een verrader als Judas Iskariot uitgevonden, om te zeggen dat de vloek in de profetie Psalmen 109 was vervuld tegen hem, maar die profetie gaat over een profetie die gelijktijdig vervuld moet worden met die in Psalmen 118 en Psalmen 112 en die zijn voor de tijd van het einde, net als Jesaja 42; de profetie over de verrader zegt dat de verraden de verrader vertrouwden, en als we Psalmen 41 contextualiseren, is er meer dan één verrader; Psalmen 41 zou ook een profetie zijn voor de eindtijd, evenals Psalmen 109, Psalmen 118, Micha 7:5-13 en Daniël 12:1-3. Volgens de Romeinse versie van de gebeurtenissen van Jezus (Johannes 6:64) wist hij van tevoren al wie hem zou verraden omdat hij geen gewoon mens was met de 5 basiszintuigen die ik bijvoorbeeld heb, maar een omdat ze zintuiglijk superkrachten hebben, vertrouwt niemand degene van wie ze al weten dat hij een verrader is, en de profetie in Psalmen 41, die de Romeinen wilden laten doorgaan als profetie vervuld met Christus, zegt duidelijk dat het slachtoffer van het verraad de verrader vertrouwde . De terugkeer van Jezus is niet hetzelfde lichaam van zijn eerste leven omdat hij niet is opgestaan, zijn lichaam in stof is veranderd, de profetie die zegt dat de heilige boodschapper van God geen lichamelijke corruptie zal zien, is een profetie die verband houdt met het eeuwige leven voor de rechtvaardigen wanneer ze weer tot leven komen om onsterfelijkheid, eer en glorie te erven (Daniël 7:1-27, Psalmen 118:17-20, Psalmen 16:10, Daniël 12:1, Spreuken 19:14, Job 33:25, Leviticus 21 :13), de enige manier om dit te doen is door reïncarnatie omdat Psalmen 118 duidelijk maakt dat ze berispt moeten worden omdat ze de waarheid een tijdje niet kennen omdat ze de wijsheid moeten kennen om van de grote verdrukking af te komen (Spreuken 11:8-9, De Oude van Dagen staat voor wijsheid: met wijsheid vernietigen de heiligen het vierde beest: het wereldrijk geleid door de valse profeten die rondom Caesar overleggen tegen God en tegen zijn uitverkoren volk (Psalmen 2; Openbaring 19:19 -21) De Romeinse leugen in Handelingen 1:1-26 is niet in overeenstemming met de waarheid Mattheüs 21:33-44 (Psalmen 118:7-23). De Romeinen hebben het evangelie bijna volledig vernietigd en de Bijbel vertegenwoordigt die Romeinse bespotting van God, maar de ware profetieën zijn dat nog steeds en worden om dezelfde reden vervuld, en Jahweh, de god van de rechtvaardigen, zal met zijn daden demonstreren dat hij alleen liefheeft zijn vrienden en haat alleen zijn vijanden.
Het Romeinse rijk heeft ons bedrogen door het getuigenis van de gelovigen te vervalsen: de profetie in Psalmen 109 is geen profetie die zo’n 2000 jaar geleden vervuld werd met verraad, het is voor de tijd van het einde. Hoeveel waarheden over hoe u uw werk deed, staan er in uw werkverslag? Zijn er meer dan één? nee, gewoon een echte versie; Op dezelfde manier is er maar één waarheid over de ware religie, niet alle versies kunnen correct zijn, hoewel «Caesar» en de andere valse profeten zeggen dat al hun religies God behagen, omdat ze naar dezelfde God leiden (de enige god die het universum heeft geschapen). Gif smaakt soms zoet maar doet kwaad, medicijnen smaken soms bitter maar doen goed. Spreuken 27:6 Loyaal zijn de slagen van een vriend (Psalmen 118:18), maar vals zijn de vleierij van de vijand (Micha 7:8-13, Openbaring 18:7-8).
Pas op, er staan enkele aanwijzingen in de Bijbel, maar ook veel leugens van de Romeinse vervolgers (Daniël 12:10, Openbaring 13:18, Openbaring 19:20): De valse profeet (het beest: 666): «De persoon die een van onze religies onderschrijft, wordt een zegen van God, omdat al onze wegen vergelijkbaar zijn en naar dezelfde God leiden». De rechtvaardigen (hij die verstand heeft: 777): «God beschouwt de rechtvaardigen alleen als uitverkoren omdat ze trouw zijn (Psalmen 5, Psalmen 15); maar het komt de uitverkorenen goed uit, zelfs als het de valse profeten schaadt die sommigen van hen misleiden, dat degenen die nog steeds een of andere valse religie aanhangen, eruit gaan (Openbaring 18:4), omdat elke valse religie de afgoderij dient, die «dezelfde god» waarvan de valse profeten zeggen dat ze die hebben, is winst door bedrog, of door hun religieuze beelden die als afgoden worden behandeld, aangezien ze de ruimtes huren waar de grootste afgoden worden gevonden; of ze verkopen de kleinere afgoden, zoals wanneer een tovenaar zijn amuletten verkoopt; of ze werken voor het leven van rovers en afpersers (door zich tegen de doodstraf te verzetten door te liegen tegen Exodus 21:14, Spreuken 11:10; met een Romeinse leugen zoals Mattheüs 5:33-44)) waardoor mensen gedwongen worden hun geld binnen te halen banken en niet contant; zodat op deze manier de hebzuchtige bankiers rijker en rijker worden, hoewel de prijs hiervoor het bloed is dat afpersers tegen geldschieters (hun kleine concurrenten) vergoten hebben, zijn de hebzuchtigen van nature afgodendienaars en niet uit onwetendheid zoals het geval is met de rechtvaardigen die nog steeds die zonde begaan (Lukas 16:29-31), rijke mensen maar begiftigd met een valse intelligentie (kunstmatige intelligentie), mensen massaal ontslaan, zodat robots in hun plaats zullen werken, ware intelligentie is om God te respecteren, en hij die voor Hebzucht die zich meer ophoopt dan nodig is, is voor een vijand van de God van de vrede, omdat uit hebzucht tirannen laster plegen om oorlogen te creëren zodat ze wapens kunnen verkopen en rijk kunnen worden, uit hebzucht onderdrukkers hun arbeiders uitbuiten en pooiers hun prostituees uitbuiten (Jesaja 5: 8, Spreuken 1:5), uit hebzucht willen de priesters van Baäl mensen hun tijd laten verspillen in nutteloze processies achter afgoden (Jeremia 10:3-5, Psalmen 135:15-18, Habakuk 2:18-19; Jesaja 2:8); arm of middenklasse zijn betekent niet uitverkoren zijn, noch rijk zijn of zijn betekent veroordeeld zijn, om uitverkoren te zijn moet je rechtvaardig zijn, en niemand die onrechtvaardig is, wordt rechtvaardig, en niemand die rechtvaardig is, wordt onrechtvaardig (Openbaring 22: 11), wat als het kan gebeuren, het is dat de rechtvaardigen de verkeerde stappen zetten in de schaduw van hun onwetendheid en zichzelf heiligen door de waarheid te kennen (Johannes 17:17, Jesaja 13:3, Jesaja 44:9-23, Psalmen 118:17-20, Spreuken 11:1-19, Habakuk 2:4-20, Mattheüs 13:41-43); God is rechtvaardig en zijn zegen kan niet met geld worden gekocht, noch kan zijn vloek met geld worden vermeden (Jesaja 42:10-15; Openbaring 14:7; Psalmen 100:5, Psalmen 5:12, Spreuken 33:3, Habakuk 2:4-20, Jesaja 42:1-17, Psalmen 11:6-7).
De vijanden van Christus en van zijn heilige engelen (zijn boodschappers die ook als mensen kwamen en eervol stierven terwijl ze vochten tegen de tirannie van Samael, de engel Rome (Psalmen 82:6-7, Daniël 9:26)), respecteerden de recht van deze priesters van God om een vrouw te nemen zoals God zijn heiligen gebiedt (Leviticus 21:13, Spreuken 19:14, Openbaring 6:1, Spreuken 18:22), veranderden de Romeinen het evangelie om excuses te maken voor het celibaat (Leviticus 21 :6-9; Genesis 2:18-24 is in tegenspraak met Mattheüs 19:12 en 1 Korintiërs 7:1). Liefde voor vrienden impliceert haat voor hun vijanden (Nahum 1:2-9).
«Kaïn en Abel na reïncarnatie (Hosea 6:2, Psalmen 90:4, Daniël 12:2, Psalmen 119:95-101); Kaïn zegt tegen Abel: «»Ik ben je vriend geworden, vertrouw me weer.»», antwoordt Abel: «»Je zult me niet meer bedriegen, zoon van Satan (1 Johannes 3:12, Genesis 3:14-15), ik ben me bewust van uw verraad in mijn vorige leven (Genesis 4:8), en ik ben me ook bewust van de belofte van Jehova (Psalmen 58:10-11), die mij via zijn boodschapper, de profeet Daniël, voor u heeft gewaarschuwd, dat u zal altijd slecht zijn (Daniël 12:10), je bent niet te vertrouwen, je bent ondankbaar en een verrader (Ecclesiasticus 12:4, Psalmen 109:1-5), daarom verdien je mijn hulp of zegen niet jou, je vader de Duivel heeft beledigd en opnieuw gelogen tegen Jehovah door de boodschap van zijn trouwe boodschapper te vervalsen, zodat ik zou geloven dat als ik jou met respect zou behandelen, jij mij ook met respect zou behandelen, en zodat ik, wanneer je mij aanvalt, val je niet aan als vergelding (Matteüs 5:33-44) Ik vertrouw op Jehova en niet op de zoon van de duivel, die door de werken van zijn vader te doen het evangelie vervalste (Johannes 8:44, Jeremia 17:5- 13);
Ik geloof niet dat de bekering van een natuurlijke vijand in een vriend mogelijk is (Genesis 3:13-15, Spreuken 29:27), en omdat ik Jehovah geloof en jij niet (Habakuk 2:4), heeft Jehovah mij gezegend (Psalmen 5:12, Job 33:25), maar Jehovah heeft u vervloekt (Spreuken 3:33, Jesaja 3:10-11).»
Francis tegen zijn mensen (december 2017): «Als je een dialoog met Satan begint, ben je verloren. Hij is intelligenter dan wij.». Joseph tot zijn volk (november 2022): «Ik ben niet een van degenen die Satan of zijn beesten aanbidden (Openbaring 13:4), noch zijn beelden, ik ben niet zoals de beesten (Openbaring 14:9-12), het is niet de moeite waard om met Satan te praten, omdat hij niet intelligent is zoals wij (Daniël 12:1-3), Satan is een beest en hij laat het zien door zijn irrationele gedachten, aangezien hij zich uitdrukt via zijn valse profeten, via hen spreekt hij lasterlijke woorden tegen God de hele tijd, die woorden zijn als vuile kikkers die uit hun mond komen (Openbaring 16:13-14), omdat ze met Romeinse laster in de Bijbel, tegen het woord van God, de consumptie van onrein voedsel zoals als schelpdier, vleermuis of varkensvlees (Leviticus 11:1-47, Jesaja 65:1-7), tegen het woord van God, zij bevestigen dat er geen rechtvaardig volk is (Habakuk 2:4), tegen het woord van God; met een ander vals heilig boek, ze zeggen dat God geen kinderen kan krijgen en om te buigen voor een kubus om het te eren, is geen afgoderij maar een manier om God te aanbidden (Psalmen 82:6-7, Openbaring 12:11 (Hosea 6:1-2, Daniël 12:2, Jesaja 2:8-10)), begaan Satan en zijn handlangers op verschillende manieren de domheid om tegen God te rebelleren, dus het is niet de moeite waard om met hen te discussiëren omdat ze zijn dom en zullen gerechtigheid nooit begrijpen, God heeft ze zo gemaakt en daarom rebelleren ze tegen God, ze haten God omdat God ze dom heeft gemaakt, maar we houden van God omdat God ons slim heeft gemaakt (Spreuken 1:7, Romeinen 9: 22-23, Spreuken 16:4, Daniël 12:10, Spreuken 28:5, Openbaring 22:11). Gewillig tegen God liegen is helemaal niet slim, en Francis liegt herhaaldelijk tegen God, net als al zijn hebzuchtige handlangers.
De Romeinse leugen in 1 Korintiërs 14:2-21 versus de context van de profetie in Jesaja 28 (Daniël 8:25). De context is dat voor degenen die hun toevlucht zochten tot bedrog, het ware evangelie gelijk zal zijn aan een vreemde taal die ze negeren, of aan de taal van stotteraars, de dronken valse profeten zullen het niet begrijpen (Daniël 12:10), of zullen ze zeggen dat spreken als een stotteraar, zoals die metafoor ook zegt, een ander voorrecht van de verlichte is? – De Romeinse leugen in 1 Korintiërs 14:2-21 zegt: «Wie in een tong spreekt, bouwt zichzelf, hoewel niemand hem begrijpt behalve God en dit gebeurt omdat het is geschreven in Jesaja 28.» Maar lees nu de context: Jesaja 28:9 Wie probeert hij te onderwijzen? Aan kinderen die van hun melk zijn gespeend, aan kinderen die net uit de borst zijn gehaald? (Net als die kleine baby’s, die dronken priesters en valse profeten kunnen het niet begrijpen, maar het zijn volwassenen, ze hebben veel gelezen, ze zijn niet onwetend, maar ze zijn dom, vinden het verschil tussen een onwetend maar intelligent persoon zijn, en om een goed gelezen persoon maar dom te zijn (Spreuken 17:16, Spreuken 11:9). Voor hen is het alsof de boodschap is geschreven in een vreemde taal die ze niet kunnen begrijpen, ondanks dat het in de een taal die ze spreken, ze zijn in de war en kunnen gerechtigheid niet begrijpen (omdat ze slecht zijn Daniël 12:3-10, de zaken en mysteries van gerechtigheid zijn niet gemaakt voor slechten om ze te begrijpen, Spreuken 28:5, maar alleen voor de rechtvaardigen om begrijp ze (Psalmen 118:20, Jesaja 42:3)).
«Als je een trouwe en maagdelijke vrouw bent en je stemt in met dit heilige doel, bid dan gewoon voor ons, de rechtvaardige mannen, nu en tot het uur dat de dood zelf sterft, want gelovige vrouwen geloven dat dit mogelijk is ( Jesaja 25:8 , Psalmen 118:17-24), vrouwen van goede trouw, laten wij, de rechtvaardige mannen, als soldaten zijn in deze heilige oorlog (Jesaja 13:3-4) om u te beschermen tegen alle kwaad van de machten van de duisternis (Psalmen 2: 1-12; Openbaring 19:11-21), terwijl Jehovah ons, zijn krijgslieden, beschermt (Psalmen 5:12), en Jehovah ons helpt u te beschermen, loyale vrouwen, door onze strijd, door ons woord, wacht u gewoon zoals maagdelijke bruiden, voor ons om overwinnaars te worden om u te ontmoeten, om met u onze bruiden, onze toekomstige echtgenotes te vieren; want zonder jullie trouwe vrouwen, want zonder jullie trouwe vrouwen, zou de hemel geen plaats zijn van beloning voor onze rechtvaardige daden (Jesaja 3:10, Daniël 12:13, Spreuken 19:14, Leviticus 21:13). Rechtvaardige vrouwen, bid voor ons rechtvaardige mannen (Ezechiël 23:45), nu en tot het uur dat de dood zelf sterft, dat we samen mogen zijn en de dood ons nooit zal scheiden (Daniël 12:3, Psalmen 118:17-20). Maagden en trouwe vrouwen, jullie geloven in de kracht van God om deze dingen mogelijk te maken, in tegenstelling tot die ontrouwe vrouwen die leven in overgave aan de macht van de dood en onderworpen leven aan de afgoden van de ontrouwen (Jesaja 2:8-9). , terwijl ze zich wijden aan laster tegen die wijze vrouwen die het niet doen of die er al mee zijn gestopt voor de kennis van gerechtigheid (Spreuken 29:27, Spreuken 11:9).
Rechtvaardige vrouw, die trotse vrouwen die tegen u lasteren, die slechte vrouwen slikken de leugens die de slang uit zijn mond spuwt door elke valse profeet,
Satan lanceerde laster tegen God zoals in het begin, in de overtuiging dat hij, net zoals hij Eva bedroog om haar dood te veroorzaken, ook jou kon bedriegen zodat jij hetzelfde doel hebt, maar Satan zal het niet bereiken, omdat met de kracht van de boodschap dat je hebt van ons gelezen, we hebben je al de vleugels van vrijheid gegeven om weg te vliegen van het bereik van de lasteraars van Satan, de domme slang, en als deze oorlog voorbij is zullen we samen zijn, het is slechts een kwestie van tijd ( Openbaring 12:14, Daniël 12:7). Als wij loyale mannen hadden geloofd dat alle vrouwen ontrouw zijn, zouden we geen geloof of doel hebben om te vechten, maar dat hebben we wel, omdat we weten dat er loyale vrouwen zoals jij zijn, loyale vrouwen zijn voor ons gemaakt omdat wij ook loyaal zijn (Spreuken 19 :14, Leviticus 21:14, Openbaring 1:6, Jesaja 66:21, Spreuken 18:22, Johannes 14:3, Psalmen 110:1-6, Genesis 2:24).»
«Mijn vijand is verliefd op bedrog (Jesaja 28:15, Daniël 8:25), daarom spreekt hij woorden van bedrog tegen standbeelden (Habakuk 2:18, Jesaja 42:17 (Psalmen 109:17-20), maar ik ben verliefd op de waarheid (Psalmen 109:21-22,Spreuken 19:14), daarom schrijf ik aan een echte vrouw woorden van de waarheid (Openbaring 12:1): «»De maan onder je voeten betekent dat de Griekse godin Selene is verslagen omdat ze je haatte, omdat je trouw bent terwijl ze lasteraar is, daarom wilde ze dat je me nooit zou vinden terwijl ze probeerde me te vernietigen, de Griekse goden zijn altijd onze vijanden geweest (2 Macabees 6:1 -2, Daniël 10:20-21)»», «»De zon die je verlicht is de zon van gerechtigheid (De informatie van de waarheid is als een licht: Daniël 7:13-14, Maleachi 4:2-3, Spreuken 11 :9), zijn licht is als een paar vleugels voor jou, de zon onder de voeten van de loyale boodschapper die je informeert (Openbaring 19:17), betekent dat het heilige volk, met de hulp van God, de onwaarheid heeft vernietigd van het rijk van de zonaanbidders:
hun bedrog jegens God in de Bijbel, Bijbel die ze maakten toen ze de heilige boodschappen van de loyale joden stalen aan wie ze hadden gedood, om hen later valselijk te beschuldigen die leugens tegen God te hebben gepredikt: de romeinen predikten een schepsel met de attributen die alleen aan God toebehoren: om te zeggen: «»Ik ben de waarheid, ik ben de weg en ik ben het leven (Johannes 14:6)»» en later om te zeggen «»Ik ben het licht van de wereld»» (Johannes 8:12) , is gelijk aan zeggen:
«»aanbid de zon, aanbid mij, want ik ben de zonnegod maar ik ben gekomen als een mens, aanbid Petrus niet, want hij is maar een mens (Handelingen 10:25), maar ik ben geen mens, doe je goed als je aanbidt mij (Lucas 17:15-18)»»;
de zoon die zijn vader Jehova trouw diende tot de dood, zoals zijn broers deden (Psalmen 82:5-7) zou die godslasteringen nooit hebben kunnen uiten, omdat hij al wist dat de enige verlosser die aanbeden moet worden, Jehova is (Hoseah 13:4, Psalmen 27:1), is het absurd om enig schepsel op hetzelfde niveau van God te plaatsen, daarnaast is dat schepsel dat ze Jezus noemen niet zoals Jezus werkelijk was, de usurpator is een langharige demon (en het Vaticaan bidt tot veel demonen zoals hij, omdat de echte mannelijke engelen van God nooit zouden vragen om gebeden tot hen of tot beelden te richten, noch zouden ze eruit zien als degenen die God haat (Deuteronomium 22:5)), betekent de naam Jezus «»Jehovah is de redder»»;
het betekent niet: «»Ik ben Jehovah»», maar de langharige mannelijke duivel (Deuteronomium 22:4, Jesaja 14:12-13, Deuteronomium 32:42) heeft leerstellingen die tegengesteld zijn aan de betekenis van de naam Jezus. Het leven verdween niet toen Jezus aan het kruis stierf (Psam 22), het leven ging door, dus Jezus is niet het leven, het rijk van de zonaanbidders heeft de heiligen er valselijk van beschuldigd de auteurs te zijn geweest van vele domheden, zoals de liefde voor de goddelozen (Matteüs 5:38-48), de goddelozen worden door de rechtvaardigen beschouwd als vijanden die gehaat moeten worden, de rechtvaardigen zouden andere rechtvaardigen alleen moeten vergeven, als ze hen ooit door onwetendheid enig kwaad hebben berokkend (Leviticus 19:18), is het gebruikelijk dat hyena’s en wolven om te verzoenen na geschillen tussen hen, liefde voor de «»vijand»» werkt tussen hen omdat ze als broers zijn, hoewel ze zich soms gedragen als vijanden, daarom vervalste de Romeinse wolf het evangelie voor het gemak van de goddelozen; maar de rechtvaardigen mogen de goddelozen nooit vergeven of van hen houden, ze moeten weten hoe ze hen goed kunnen identificeren, zelfs als ze vermomd als vrienden komen, omdat de goddelozen nooit rechtvaardig zullen worden, ze gedragen zich als wolven vermomd als schapen, en alles wat ze doen is met slechte bedoelingen tegen de rechtvaardigen (Psalmen 37:22, Spreuken 29:27, Deuteronomium 23:6, Daniël 12:10, Exodus 21:14), aan de andere kant deden de rechtvaardigen nooit iets met slechte bedoelingen juist omdat ze rechtvaardig, en als zodanig houden ze van gerechtigheid en God houdt alleen van hen, daarom heeft God zijn heilige engelen alleen op hun gunst gestuurd,
want als Michaël komt, komt hij niet alleen,
wanneer Michaël in opstand komt tegen het Romeinse rijk, nu een rijk van afgodische religie,
Michaël staat niet alleen tegen hen op, ik ben hier om hem te helpen, ik ben Gabriël, gerechtigheid is mijn kracht, mijn God is gerechtigheid (Psalmen 118:14, Exodus 21:14, Spreuken 29:27, Psalmen 139:19-22 , Genesis 3:13-15, Openbaring 16:6, Psalmen 5:1-12, Daniël 12:1-3, Mattheüs 21:33-44 (Psalmen 118:15-25, Psalmen 91:1-16)).»
Psalmen 18:13, 31 Welke andere god is gelijk aan Jehovah? (Jehovah heeft me duidelijk gemaakt dat het Romeinse rijk de boodschap van Christus heeft vervalst en kwaadaardige vertalingen heeft gemaakt van vele profetieën waarin Christus geloofde.). De god van mijn vijanden kan mijn vijanden niet beschermen, omdat alleen Jehova weet hoe hij zijn vrienden moet beschermen (Daniël 11:38-45), Jehova weet hoe hij zijn heilige berg moet beschermen: Sion, omdat Sion Jeruzalem is en Jesuralem zijn volk is (Psalmen 2 :6, Daniël 12:1), en zijn volk is de rechtvaardigen en de rechtvaardigen worden heilig (Daniël 12:3, Daniël 12:10), beschermt Jehova Israël omdat Israël voor Jehova vecht omdat het ware Israël rechtvaardig is omdat Jehova rechtvaardig is (Psalmen 100:5), maar de sodomiet die zichzelf Israël noemt, kan niet liegen tegen God en door de muur breken tussen zijn vloek en zijn zegen (Genesis 13:13, Psalmen 5:4 -12, Genesis 19:5-29, Spreuken 3:33, Psalmen 11:6-7, Micha 7:8-13), zal de vijand van de rechtvaardige worden vervloekt, zelfs als hij wordt genoemd bij de naam van een rechtvaardige, en valselijk de rechtvaardige ervan heeft beschuldigd de onrechtvaardige te zijn (Jesaja 13:6-9, Psalmen 118:2), het is tegen de rechtvaardigen dat mijn vijanden hebben gevochten, en onze vijanden hebben vertrouwd op een geschapen god die heeft gelogen tegen de boodschap van de G od die hem heeft geschapen (Jesaja 28:17-19, Daniël 8:25), zoals hij in het begin loog tegen Eva, en zoals hij loog toen hij het getrouwe getuigenis van Christus vervalste en zijn leugens in de Bijbel schreef, arme imbecielen , ze hebben vertrouwd op de laster van een god die begerig is naar goud en zilver, ze hebben de leugen van hun valse god geloofd, en ze hebben de schepper van alle goden niet vertrouwd, ze hebben Jahweh niet vertrouwd en ze hebben hem beschouwd als een god die kan worden verslagen, welke idioten zijn de verslagenen, hoe hadden ze kunnen geloven dat de werkelijkheid zou ophouden te bestaan en niet meer de effecten zou hebben die het heeft om werkelijkheid te zijn, gewoon door dingen te zeggen die in strijd zijn met de werkelijkheid (Psalmen 2:2-5)? daarom faalden ze, omdat ze imbecielen waren (Psalmen 118:10-25), hun valse god is al gevallen en ze zijn allemaal en hun legers op weg naar de afgrond (Jesaja 2:8-11), en dit zal gebeuren tot groot genoegen van degenen die op Jehovah hebben vertrouwd (Psalmen 91:7-11, Jeremia 17:7-10), Jehovah’s vijanden hebben niemand die hen kan en wil helpen omdat Jehovah hen niet wil helpen ( Psalmen 18:38-41, Jeremia 17:5).
Jesaja 42:4 Die wet is gerechtigheid (Exodus 21:14) die de leugen van het onrechtvaardige Rome vernietigt (Matteüs 5:38-48).
Gabriël: «Wacht, Satan, ik vergat je iets te vertellen: ‘Ik haat je'», Satan: «Je hebt een haatspraak gezegd, je toespraak beledigt me omdat ik een god ben die alleen maar liefde is.» Gabriël: «Juist om deze reden heb ik je de waarheid verteld, zodat je kunt lijden, opstandige god!».
«Satan: «»Als je het woord van mijn boodschappers niet accepteert dat je je vijand moet liefhebben en degenen moet zegenen die je vervloeken (Matteüs 5:38-44), dan zul je mijn vriend niet zijn, maar mijn vijand en je zult behoor tot degenen die ik met haat zal vervloeken door te zeggen: «»Ga weg van mij, vervloekten, ga in het eeuwige vuur dat is voorbereid voor de duivel en zijn engelen, want ik dorstte naar gerechtigheid en jullie hebben me nooit geholpen (Matteüs 5:6, Mattheüs 25: 41-42)»». Gabriël: «»Satan, ik heb het woord van je boodschappers verworpen omdat ik predik dat je alleen degenen moet liefhebben die van je houden en dat je alleen degenen moet zegenen die je zegenen, met je woorden hebben je boodschappers me niet geholpen in mijn zoektocht naar gerechtigheid voor Abel, de zoon des mensen: oog om oog, tand om tand, leven voor leven, doodde Kaïn, uw zoon, Abel, Kaïn moet terechtgesteld worden want dat heet gerechtigheid (Exodus 21: 14, Psalmen 58:10 -11),
maar jij, als de vader van Kaïn, je bent in opstand gekomen tegen het woord van God en je hebt de woorden van Gods boodschapper vervalst om je zoon Kaïn te beschermen, daarom zeg ik tegen Kaïn en de rest van je zonen: «»Ga weg van mij bloedige mannen, ik haat je volledig (Spreuken 29:27, Genesis 3:13-15), omdat je God haat en zijn naam ijdel gebruikt (Matteüs 7:22-23, Psalmen 139:19-22), ga naar de eeuwig vuur bereid voor de duivel en zijn boodschappers (Jesaja 66:22-24) omdat ik gerechtigheid zocht (Exodus 21:16, Exodus 20:14) maar je hebt me nooit geholpen.»»»
Satan werd de toegang tot de hemel ontzegd en Satan klaagt en zegt: «Hoe is het mogelijk? Ik heb de geboden van Jehova gevolgd en ik heb mezelf geaccepteerd als mijn enige redder en god en dat het bewijs dat aantoont dat ik aanbeden moet worden, is dat Ik ben opgestaan uit de dood op de derde dag nadat ik aan het kruis stierf (Romeinen 10: 9-13).», Antwoordt de heilige Petrus: «Juist om deze reden is u de toegang tot de hemel ontzegd Satan, u bent een schepsel en geen Yahweh, onze schepper, heilige bewakers van de hemel, haal Satan hier weg (Openbaring 21:12, Openbaring 12:9), en verdrijf al die gekken die hem aanbaden weg van de twaalf poorten van de hemel, werp ze met Satan in de hel als straf voor het vervalsen van het woord van Jehova nadat je de ware boodschappers van Jehova hebt vermoord, aangezien de enige God die aanbeden moet worden degene is die nooit kan sterven en nooit geboren is, en dat is Jahweh (Hosea 13:4, Jesaja 28:15-20, Daniël 12:7, Jesaja 66:24, Spreuken 16:4)», maar Satan, desp Omdat hij een geschapen god is, heeft hij zichzelf laten doorgaan voor de scheppende God en heeft hij dus aanbidding voor zichzelf opgeëist (Jesaja 14:13, Daniël 11:45), bovendien heeft Satan de veroordeling tot de aanbidding van schepselen veroordeeld door te zeggen, door Romeins onwaarheden in de Bijbel dat opstaan tegen de aanbidding van schepselen gelijkstaat aan opstaan tegen Jehovah (2 Thessalonicenzen 4:2, Daniël 8:25), maar laster tegen Jehovah laat tegenstrijdigheden achter (Romeinen 1:25), voor datgene wat Satan wilde gebruiken als een vermomming voor zijn leugens, dat is wat zijn leugens heeft onthuld, (Job 5:8-13), Satan heeft ook zijn laster herhaald (Openbaring 20:7-10), Satan heeft mensen niet alleen gevraagd om Satan, maar ook om te liegen door te zeggen dat Jezus was opgestaan, door middel van de Bijbel veranderde Satan het getrouwe verhaal van de gebeurtenissen, en heeft hij ook veel woorden veranderd, en de chronologische volgorde van gebeurtenissen in veel teksten van Openbaring, Satan deed dat in zijn poging om het pijnlijke lot dat Satan verdient te veranderen, omdat de waarheid is dat Jesu Hij stierf aan het kruis (Psalmen 22), maar Jezus stond niet op op de derde dag, daarom steeg Jezus niet op naar de hemel in het bijzijn van vele getuigen, zoals de Romeinse leugens zeggen in Handelingen 1, omdat Jezus door reïncarnatie tot leven moest komen naar het derde millennium samen met de profeten om te oordelen (Daniël 12:2, Daniël 12:13, Hosea 6:1-2, Psalmen 118:5-25, Mattheüs 21:33-44, Psalmen 110:1-6, Ezechiël 23:25, Jesaja 65:13), en oordeel is niet zoals Satan heeft geleerd door zijn valse profeten (Openbaring 16:13), die onsamenhangende gekken die hem hebben aanbeden en winst hebben gemaakt met hun bedrog (2 Petrus 2:3) , verdienen ze de hel omdat ze hebben samengespannen tegen het oordeel van Jehová ten gunste van de rechtvaardige mensen die in verschillende landen van de wereld zijn gereïncarneerd in het derde millennium sinds de dood van Christus (Psalmen 90: 4, Hosea 6: 1-2, Psalmen 2: 1-7, Daniël 12:1-3, Psalmen 118:20, Habakuk 2:20).»
De Romeinen vermoordden de trouwe Joden omdat ze hun religie niet wilden opgeven, het is de religie van de vermoorde Joden die de dood van Jezus aan het kruis profeteerde (Psalmen 22), Jezus geloofde in diezelfde religie die vervolgd werd door de Romeinen . De Romeinen bekeerden zich nooit tot de religie van de vervolgden, ze stalen de religie van de vervolgden en vernietigden die religie en creëerden een andere religie met de Bijbel, de Bijbel bevat leugens van het Romeinse rijk, hun religieuze verzonnen zonden zoals de zonde van het niet aanbidden idolen, dat wil zeggen wat ze noemden «de doodzonde om op zondag niet naar de mis te gaan om samen met hen te knielen en te bidden voor de beelden». Ze vonden ook de zonde van hoererij uit, dat wil zeggen seks met prostituees, of de zonde van het hebben van seks zonder de toestemming van hun kerk. die kromme mannen die niet proberen om met vrouwen te trouwen of hun eigen kinderen te krijgen, zodat ze hun leugens van kinds af aan leren en de cyclus herhaalt zich. En toen een van die kinderen werd verkracht of vermoord door die pro-celibataire sodomieten, bedekten ze allemaal geheimhoudingsovereenkomsten. (Leviticus 18, Hosea 1:2 – Seks met prostituees is geen zonde). (Exodus 20:5, Habakuk 2:19 bidden tot beelden is een zonde), (Leviticus 21 priester van God moet trouwen), Na Christus kwam de Antichrist, maar dan 2000 jaar geleden. Maar nu ben ik gekomen, de vriend van Christus en de vijand van de Antichrist.
Laat je niet meeslepen door wat de opvolgers van degenen die hem aan een kruis hebben vermoord je hebben verteld, want die langharige man die liefde predikt voor de duivel, de vijand, is de valse Christus, een versie van de vijand, de Romeinse vervolger , die ook zijn werk in de Bijbel heeft gepresenteerd; een versie die is aangepast aan hun eigen imperialistische belangen, gebaseerd op straffeloosheid voor hun misdaden met als excuus liefde voor de vijanden, terwijl ze het in hun religieuze oorlogen nooit hebben beoefend, ze gebruiken liefde voor hun vijanden alleen om zich te verzetten tegen de doodstraf voor moordenaars en verkrachters, maar als het gaat om het veroordelen van moordenaars en verkrachters, zeggen ze dat God zoveel van hen hield, dat hij een onschuldige man stuurde om te sterven in hun voordeel, maar dat is allemaal een gemene leugen van het imperium van moordenaars, imperium waarvan de opvolgers die charlatans zijn die u bedriegen terwijl ze hun corrupte zakken vullen met onrechtmatig verkregen geld. Verspil je geld en je tijd niet aan valse christenen, God kan niet worden omgekocht en God houdt alleen van de rechtvaardigen, en daarvoor betaal je niet omdat je zo geboren bent. (Psalmen 5: 1-12, Spreuken 20: 11).
«De Bijbel bevat veel leugens uit het Romeinse rijk die de waarheden van het jodendom in de Bijbel tegenspreken: Vergelijk zelf de tegenstrijdigheid tussen de boodschappen: Psalmen 22:7-8, Psalmen 22:16-28:
«»Ik droog me af aan het kruis terwijl mijn vijanden, die honden, mijn bezittingen onder elkaar verdelen door het lot te werpen, mijn vijanden kijken me aan en bespotten me door te zeggen: «»Hij heeft zich aan Jehovah toevertrouwd, laten we eens kijken of Jehovah hem redt»»»» vs. Matthew 27:42 «»Jezus redde anderen, maar Jezus kan zichzelf niet redden.»» Zoals je misschien hebt gemerkt, hebben de Romeinen de waarheid van de feiten vervalst om Zeus, hun god met lang haar, te laten zien alsof hij Jehova was, de scheppende God. Merk ook op dat om naar zijn vijanden te verwijzen Jezus het bijvoeglijk naamwoord «»honden»» gebruikt waaruit blijkt dat hij haat voelde voor zijn vijanden, wat samenvalt met de leer in Spreuken 29:27 «»de rechtvaardigen haten de goddelozen»», waaruit blijkt dat «»liefde voor vijanden»» (Matteüs 5:44) niet de boodschap van Jezus was.»
«Ongeacht of dit het Vaticaan mishaagt,
of als dit zijn pro-bijbelse evangelische metgezellen niet behaagt, of als dit veel slechte criminelen niet behaagt die zijn vervallen in het bedrog van de eerste twee genoemde: de bedrieglijke leer die zegt dat God de goddelozen liefheeft.
De Bijbel zou geen deel moeten uitmaken van het leven van degenen onder ons die van de waarheid houden, omdat hij zeer ernstige leugens bevat, zoals de leugens die ik in deze publicatie aan de kaak stel. (De Romeinse valse getuigenis in Mattheüs 5:44-48 tegen de Joodse waarheid in Psalmen 11:6-7).»
Tegen de slechten zeggen «wees niet slecht» is als tegen de rechtvaardigen zeggen «wees niet eerlijk», geen van hen zal hun geest verlaten (Daniël 12:10, Openbaring 22:11, Spreuken 9:7-9, Psalmen 5 :1-12, Psalmen 112:5-10, Sirach, 37:10-12)
Ik doe wat zij zouden doen (Openbaring 12:7), ik vecht tegen valse getuigenissen tegen God, en de Bijbel bevat die valse getuigenissen, daarom zegt Openbaring 12:9 wat er staat: de Bijbel maakt deel uit van dat wereldwijde bedrog. https://ntiend.me/2023/02/21/roman-myths-in-the-bible-judas-iscariot-the-traitor-never-existed/ mi- Met deze woorden: «Openbaring 22:18 Ik getuig tot iedereen die de woorden van de profetie van dit boek hoort: Als iemand iets toevoegt aan deze dingen, zal God breng de plagen over hem die in dit boek beschreven staan.19 En als iemand iets wegneemt van de woorden van het boek van deze profetie, zal God zijn deel wegnemen uit het boek des levens, en uit de heilige stad en uit de dingen die zijn in dit boek geschreven.» Johannes verwees niet naar de Bijbel, de Bijbel bestond niet, Johannes verwees naar het ware evangelie dat bestond uit het vervloeken van de vijanden, niet uit het zegenen van hen zoals de leugen bevestigt in Mattheüs 5:38-48, precies om deze reden is dat hij vervloekt degenen van wie hij wist dat ze zelfs de woorden van het boek van dat boek dat hij schreef zouden vervalsen, maar geen enkele leugen heeft deugdelijkheid, geen heilige stierf liefdevol voelend voor hun vijanden die hen vermoordden, deze passage bewijst het: Openbaring 6:10 En zij riep het luid uit en zei: Hoe lang, Heer, Heilig en Waar, oordeel niet en kom onze heilige gre van degenen die op aarde wonen?. God is ook wraakzuchtig, en die passage maakt het duidelijk: Openbaring 16:5 En ik hoorde de engel van de wateren zeggen: U bent rechtvaardig, o Heer, degene die is en die was, de Heilige, omdat u hebt geoordeeld deze dingen . 6 Omdat zij het bloed van de heiligen en van de profeten hebben vergoten, hebt u hun ook bloed te drinken gegeven; nou ze verdienen het. 7 Ook hoorde ik een ander, die vanaf het altaar zei: Zeker, Here God van de hemelse machten, uw oordelen zijn waar en rechtvaardig. Liefde voor vijanden gebaseerd op een God die zijn vijanden liefheeft, maakt deel uit van de Romeinse leugens in het evangelie. – https://ntiend.me/2023/04/05/porque-al-asesino-no-le-conviene-la-justicia-la-roma-que-asesino-al-rey-de-los-judios-y-a-los-judios-fieles-ha-cambiado-el-relato-de-sus-victimas/
Met deze woorden «Galaten 1:6-8 Maar als ook wij, of een engel uit de hemel, u een ander evangelie verkondigen dan wat wij u verkondigd hebben, die zij vervloekt.» Saint Paul verwees naar zijn Romeinse vervolgers die hem later zouden vermoorden door hem te onthoofden om het evangelie dat hij predikte te vernietigen en een ander evangelie aan te kondigen, een weerspiegeld in de Romeinse Bijbel, waartoe ze zich bekeerden om hun invasiegedrag helemaal niet te veranderen. https://ovni03.blogspot.com/2023/02/i-love-my-neighbor-as-myself-and-that.html «De opvolgers van die slechte indringers prediken onzin uit het Romeinse rijk dat is omgevormd tot het rijk van valse religie: Deze hypocrieten die een wezen aanbidden dat lijkt op de Griekse Baal Zeus: «hun enige en voldoende redder» weten dat de eeuwige dag komt, tijd van de eeuwige heerschappij van het licht, waarin geen laster zal gedijen, ze baseren hun bevestigingen van een door de Romeinen vervalst evangelie in de Bijbel, maar de waarheden van het judaïsme in de Bijbel weerleggen deze onsamenhangend: https://ntiend.me/2023/04/02/2-tesalonicenses-23-nadie-os-engane-en-ninguna-manera-porque-no-vendra-sin-que-antes-venga-la-apostasia-y-se-manifieste-el-hombre-de-pecado-el-hijo-de-perdicion-4-el-cual-se-opone-y-se-levanta-co/ – Jesaja 3:10 Zeg tegen de rechtvaardige dat het goed met hem zal gaan, want hij zal eten van de vruchten van zijn handen. 11 Wee de goddeloze! Het zal slecht met hem gaan, want volgens de werken van zijn handen zal hij worden terugbetaald. (Ik heb de boodschap van een van hen gefilmd). Scan de QR rechtsonder in deze afbeelding https://ai20me.files.wordpress.com/2023/04/guerra-de-informacion-en-la-internet-anti-trolls.gif – Die stommiteiten zeggen dat ze kunnen slechte daden doen, maar dat het voor hen voldoende is om te zeggen dat ze een langharige man accepteren die eruitziet als een Griekse god, als «hun enige heer en voldoende redder» om vrij te zijn van Gods straf, op hun beurt bevestig dat als een persoon goede daden verricht, maar die langharige man niet accepteert als «zijn enige heer en voldoende redder», hij onder de toorn van God staat, welke god? , die valse God moet Lucifer verontwaardigd zijn over degenen die hem niet aanbidden, maar de rechtvaardigen aanbidden of accepteren geen schepsel als voldoende redder, maar alleen de Schepper van het Universum Jehova! Hosea 13:4 Zij zullen geen andere Heiland aanbidden dan Jehovah. https://ntiend.me/2023/03/31/sandra-ayer-te-vi-tu-fuiste-artifice-de-mi-caida-el-mundo-da-vueltas-porque-esta-loco-pero-jehova-siempre-se-mantiene-firme-porque-es-cuerdo-y-ese-el-dios-que-defiende-mi-causa-y-me-mantiene-firm/

La señal del hijo del hombre en el cielo - Isaias 42 Salmos 110 Daniel 12 - Internet

Salmos 139:20 Porque blasfemias dicen ellos contra ti; Tus enemigos toman en vano tu nombre. 21 ¿No odio, oh Jehová, a los que te aborrecen, Y me enardezco contra tus enemigos?, 22 Los odio por completo (a); porque son mis enemigos.

(a) La doctrina del amor a los enemigos es un engaño de los hipócritas perseguidores romanos.

Isaías 65:16 El que se bendijere en la tierra, en el Dios de verdad se bendecirá; y el que jurare en la tierra, por el Dios de verdad jurará; porque las angustias primeras serán olvidadas, y serán cubiertas de mis ojos.

El hijo del hombre y Sodoma y Gomorra - Lucas 17 28-30

¿Cual es el trabajo de los ángeles?, ¿Crees que es esperar que se les rece?, sí, pero si se trata de los ángeles de Satanás, esos ángeles de cabello largo a quienes Babilonia les reza, aunque con los nombres de sus enemigos.

gabriel-el-heroe-de-la-princesa

luz-victoria-la-benevolencia-de-yahve-proverbios-19-14-proverbios-18-22-levitico-21-13

la-gloria-el-honor-y-la-inmortalidad-gloria-honor-e-inmortalidad

Isaías 42:12 Den gloria a Jehová y anuncien sus alabanzas en las costas. Apocalipsis 14:7 Temed a Dios, y dadle gloria, porque la hora de su juicio ha llegado; y adorad a aquel que hizo el cielo y la tierra, el mar y las fuentes de las aguas.

Éxodo 21:16 El que secuestre a una persona, ya sea que la venda o sea hallada en su poder, ciertamente morirá. 

Quiero justicia para mi!! – pena de muerte para mis secuestradores!!

Este soy yo en 2000, yo tenía 24 años, yo solo quería encontrar una esposa (Proverbios 19:14), yo buscaba agradar a Dios para que me bendiga con una esposa, dejé de ser católico desde que leí los 10 mandamientos originales (Éxodo 20), en mi tiempo libre yo me dedicaba a predicar la Biblia gratis, criticando mi antigua fe, indignado por sentirme engañado en mi buena fe, pero fanáticos católicos familiares míos no respetaron mi nueva fe, y con calumnias, y contra mi voluntad, me secuestraron, tres veces en centros para enfermos mentales,

José Carlos Galindo Hinostroza

DNI 07502609 – PERÚ

El error que cometí sin darme cuenta, era desmentir a la Iglesia católica argumentando que sus doctrinas contradecían lo que yo leí en la Biblia, de esa forma sin darme cuenta yo estaba diciendo que las graves mentiras del imperio romano en la Biblia eran palabras de la verdad, por eso Dios permitió que esas injustas personas me detengan (Salmos 118″ Jehová me castigó severamente pero no me entregó a la muerte»).


 

 El Diablo te mintió acerca de Jesús: Jesús no nació de una virgen, pero él dijo que sí. https://youtu.be/3pIRqEyhU1U


 Si Jesús tenía el cabello corto, ¿Quién está en esa cruz? https://youtu.be/vTt2LFI06wA


 Judas Macabeo enfrenta a sus enemigos desde el cielo: con Cristo a la diestra de Dios (Sal. 110:1-3) https://youtu.be/aa7A-ElQsvc


Raadsel, waar hebben we het over?: Vanaf het moment dat je geboren wordt, beschuldigen ze je al door te zeggen: «Hij is geboren met de erfzonde en hij moet gedoopt worden.» Wanneer je ouders je naar hun kerk brengen, leren ze je op de borst te slaan door dit te zeggen: «Ik beken dat ik gezondigd heb en ik belijd ook dat het mijn schuld is, mijn grote schuld.» Als je vijanden hebt die je aanvallen, zeggen ze je: «Als je vergeving wilt krijgen voor je zonden, vergeef dan je vijanden, onthoud dat we allemaal zondaars zijn.«. Als je de leerstellingen van die kerk overtreedt, noemen ze je een zondaar en vertellen ze je dat je Gods regels overtreedt. Ik begrijp dat God een ongeschapen wezen is en superieur is; Als gerechtigheid een hogere waarde heeft, zou God er dan voorstander van zijn om samen met de schuldigen de onschuldigen te veroordelen?. Die kerk is het overblijfsel van een rijk dat een groep mensen vervolgde die gerechtigheid respecteerden, het Romeinse rijk was een rijk dat de geschriften van het geloof dat het vervolgde vernietigde, maar ze vertellen je dat dat rijk zich bekeerde tot het geloof dat het vervolgde en dat het de boodschappen begon te prediken die het vervolgde, en ze vertellen je ook dat in de Bijbel die ze hebben aanvaard de boodschappen staan die ze vervolgden, maar die ze zich later wijden aan het verdedigen ervan, Ik vraag je: geloof je ze?. Lijken ze u betrouwbaar? Als u rechtvaardig bent, waarom zou u zich dan aansluiten bij een groep mensen wier geweten hen ervan beschuldigt onrechtvaardig te zijn?. Als je rechtvaardig bent, is het beste wat je kunt doen de schuld van anderen niet op je schouders te dragen. Het is niet in je eigen belang om de last te dragen van degenen die onrechtvaardig zijn en die onrecht doen, maar die geloven dat zij vergeven zullen worden als zij deze volgen regels die zijn doorgegeven door andere onrechtvaardige mensen en voor het verspreiden van hun leugens. Antwoord: We hebben het over de religie van de Duivel, degene die de Romeinen uit het verleden hebben aanbeden: De mens, Zeus, de zon (driemanschap van de Romeinen). Bij de Romeinen werd Sol Invictus aanbeden, de “Onoverwinnelijke Zon”, waarvan het feest werd gevierd ter gelegenheid van de winterzonnewende op 25 december, toen het naar men geloofde de koudste nacht was en vanaf dat moment de de zon begon weer op te komen. Exodus 20:5 U zult voor geen enkel beeld buigen om het te eren. Ik ben Jahweh, uw God, een jaloerse God die haat wie hem haten en houdt van wie hem liefhebben. Jahweh houdt niet van zijn vijanden: Mattheüs 5:38-48 is een leugen van het Romeinse dierenrijk, dat rijk respecteerde noch het gebod, noch de boodschap, noch de fysieke verschijning van Christus: ze belasterden hem met het beeld van « een zon heeft de mens gemaakt’, om de afgoderij van beelden van de zon voort te zetten die het Romeinse Rijk al aanbad toen ze hem vermoordden.





Ik doe wat zij zouden doen (Openbaring 12:7), ik vecht tegen de valse getuigenissen tegen God, en de Bijbel bevat die valse getuigenissen, daarom zegt Openbaring 12:9 wat er staat: de Bijbel maakt deel uit van dat wereldbedrog. Met deze woorden: Openbaring 22:18 Ik getuig tot een ieder die de woorden van de profetie van dit boek hoort: Als iemand hieraan iets toevoegt, zal God de plagen over hem brengen die in dit boek beschreven staan. 19 En als iemand iets afdoet van de woorden van het boek van deze profetie, zal God zijn deel wegnemen van het boek des levens, en van de heilige stad en van de dingen die in dit boek staan. Johannes verwees niet naar de Bijbel, de Bijbel bestond niet, Johannes verwees naar het ware evangelie dat bestond uit het vervloeken van vijanden, niet hen zegenen zoals de leugen stelt in Mattheüs 5:38-48, precies om deze reden vervloekt hij die van wie hij wist dat ze zelfs de woorden van het boek van dat boek dat hij schreef, zouden vervalsen, hoewel geen enkele leugen solide is, geen heilige stierf die liefde voelde voor hun vijanden die hen vermoordden, deze passage bewijst het: Openbaring 6:10 En ze schreeuwden het hardop uit , zeggende: Hoelang, Heer, heilig en waar, oordeelt en wreekt u ons bloed niet op degenen die op aarde wonen? God is ook wraakzuchtig, en die passage maakt het duidelijk: Openbaring 16:5 En ik hoorde de engel van de wateren zeggen: U bent rechtvaardig, o Heer, die bent en was, de Heilige, omdat u deze dingen hebt geoordeeld. . 6 Omdat zij het bloed van heiligen en profeten hebben vergoten, hebt u hun ook bloed te drinken gegeven; nou ze verdienen het. 7 Ik hoorde ook een ander, die vanaf het altaar zei: Inderdaad, Heer God van de hemelse machten, uw oordelen zijn waar en rechtvaardig. Liefde voor vijanden gebaseerd op een God die zijn vijanden liefheeft, maakt deel uit van de Romeinse leugens in het evangelie.

De liefde voor vijanden is een misleiding van de vijand van God, de ontkenning van de wet die de consumptie van voedsel zoals varkensvlees en vleermuizen verbiedt, is ook een misleiding; De Bijbel heeft leugens van het rijk dat zich nooit bekeerde tot het geloof dat het vervolgde, het Romeinse rijk vervolgde dat geloof om het te vernietigen door het te helleniseren. In de door de Romeinen vervalste versie van het evangelie in Mattheüs 15:11 zegt Jezus ons (om de wet te ontkennen in Deuteronomium 14): «Eet alles, want niets dat de mond van een mens binnendringt, verontreinigt hem», beschuldigen de Romeinen Jezus dus ergens van. dat hij als gelovige Jood nooit heeft gezegd: Net als Antiochus IV Epiphanes, waren ze van plan de ware religie te helleniseren. Het evangelie werd door de Romeinen gehelleniseerd, net als het gezicht van Zeus, dus ze vertellen ons met de afbeeldingen dat het het gezicht van Jezus was; en de leer van de Griek Cleobulus van Lindos is degene die zegt: «Heb je vijand lief», maar ze vertellen ons dat Jezus het leerde: En dat is een leugen. Antiochus IV Epiphanes martelde acht Joden, zeven broers en zijn moeder omdat ze weigerden varkensvlees te eten omdat God het verbiedt (Leviticus 11, 2 Makkabeeën 7). De profetie in Jesaja 65 bevestigt twee dingen: 1 # God houdt van zijn vrienden en haat zijn vijanden. 2# De consumptie van varkensvlees is verboden. Antiochus, de Griekse koning: «Zou je varkensvlees willen eten zodat ze je lichaam niet in stukken snijden? (2 Makkabeeën 7:7).» Zeus, de Griekse god: «Niets dat ik God deed is slecht als je het ontvangt door tot mij te bidden, zullen ze weigeren varkensvlees te eten?,   aanbid mij allen, degenen die dat niet doen, gaan naar het eeuwige vuur (1 Timoteüs 4:3, Hebreeën 1:6, Lukas 11:28, Mattheüs 18:7).» De zin: «Doe goed aan je vrienden en vijanden, want op deze manier zul je degenen behouden en zal het voor jou mogelijk zijn om de anderen aan te trekken.» Het is van Cleobulus van Lindus of van Rodos, «heb je vijand lief is een andere manier om hetzelfde te zeggen», maar dat is in tegenspraak met de wet en de profeten, Jezus respecteerde het woord van God, maar de Romeinse vervolgers niet.


Jezus zelf verwijst naar een profetie die verband houdt met zijn terugkeer; die profetie wordt gevonden in Psalm 118:5-25, en de gebeurtenissen die daar worden verteld zijn niet alleen onverenigbaar met de leer van de liefde voor de vijand, ze zijn ook onverenigbaar met de ervaringen van een mens. neerdalend uit de hemel tussen de wolken; hij leeft op aarde en wordt op aarde door God berispt, omdat hij zondigt, omdat hij aanvankelijk onwetend is, omdat hij reïncarneert zonder herinnering aan zijn vorige leven, en hij reïncarneert in het derde millennium na zijn dood aan het kruis (Psalm 22:16-18, Hosea 6:1-3).

 



 


 


 



 


 
























 













Met deze woorden: Galaten 1:6-8 Maar als zelfs wij, of een engel uit de hemel, u een ander evangelie verkondigen dat verschilt van het evangelie dat wij u hebben verkondigd, wees dan vervloekt. Sint-Paulus verwees naar zijn Romeinse vervolgers die hem later zouden vermoorden door hem te onthoofden om het evangelie dat hij predikte te vernietigen en een ander evangelie aan te kondigen, een weerspiegeld in de Romeinse Bijbel, waartoe ze zich bekeerden om hun binnenvallende gedrag helemaal niet te veranderen . De opvolgers van deze boosaardige indringers prediken onzin over het Romeinse rijk dat is omgevormd tot het rijk van valse religie:

  



 


 


 


Die imbecielen zeggen dat ze slechte daden kunnen doen, maar het is genoeg voor hen om te zeggen dat ze op hun beurt een langharige man met het uiterlijk van een Griekse god accepteren als hun enige heer en genoeg redder om vrij te zijn van Gods straf. ze bevestigen dat als een persoon goede werken doet maar die langharige man niet accepteert als zijn enige heer en voldoende redder, hij onder de toorn van God staat, welke god? Die valse God moet Lucifer zijn, verontwaardigd over degenen die hem niet aanbidden, maar de rechtvaardigen aanbidden of accepteren geen schepsel als voldoende redder, maar alleen de Schepper van het Universum Jehova! Hosea 13:4 Zij zullen geen andere Heiland aanbidden dan Jehovah.



 

 












Ik ben een computerprogrammeur geweest, ik hou van logica, in Turbo Pascal heb ik een programma gemaakt dat in staat is om elementaire willekeurige algebra-formules te produceren, vergelijkbaar met de onderstaande formule. In het volgende document in .DOCX je de programmacode kunt downloaden, is dit het bewijs dat ik niet dom ben, dus de conclusies van mijn onderzoek moeten serieus worden genomen. https://ai20me.files.wordpress.com/2023/02/math21-pas-code-of-a-turbo-pascal-program.docx

Als l=356.799 i q=l dan q=356.799


De belangrijkste conclusies van mijn onderzoek: De misleiding van het Romeinse Rijk in de Bijbel versus de boodschap van de vervolgden in de tijd van Christus. : https://ntiend.me/2023/04/06/de-misleiding-van-het-romeinse-rijk-in-de-bijbel-vs-de-boodschap-van-de-vervolgden-in-de-tijd-van-christus/


Psalmen 2:2-3 «Om ons te verlossen van de doodstraf omdat we de rechtvaardigen hebben vermoord» (Lukas 20:16; Exodus 21:14), moeten we liegen en zeggen dat Christus de vijand liefhad en ons vergaf «omdat we niet weten wat we hebben gedaan» (Matteüs 21:38).