Videos 471-480 – Los verdaderos beneficiarios del evangelio ocultado por Roma son los justos

Videos 461-470

– Listas de decenas de videos con prevista: https://ntiend.me/2023/08/17/cuadros-con-listas-de-listados-de-videos/ – Lista del total – individual sin prevista: https://ntiend.me/2023/04/06/la-lista-de-listas-de-videos-mios-en-youtube/

Videos 481-490
Registro Código de Canal Video Idioma
471 03LER San Gabriel en San Miguel y San Miguel en San Gabriel y ambos en Dios   Juan 17:21-23
Español
472 03LER Basta de crímenes de reincidentes y basta de desperdiciar nuestros impuestos. Pena de muerte ya.
Español
473 03LER 1 Corintios 2:14, ¿Cual es la diferencia entre el hombre animal y el hombre espiritual?
Español
474 03LER Mensaje para la vida inteligente en el espacio exterior
Español
475 03LER Jesús no tenía el cabello largo. El se veía como yo o quizás como tú
Español
476 03LER El Evangelio del Anticristo. El evangelio del Diablo y sus ángeles, Mensaje del Dragón y sus ángeles
Español
477 03LER Yo soy el siervo de Jehová
Español
478 03LER La restauración del cristianismo verdadero.
Español
479 03LER Nahum 1:7 Jehová es bueno, fortaleza en el día de la angustia, Jehová conoce a los que en él confían
Español
480 03LER Este es el pacto santo: las buenas nuevas para los humildes.
Español

 Jesús es tentado en el desierto por Satanás – El cuento de los romanos es destruido por la razón. https://youtu.be/-ChdmClTNHY


 Profecías de hace unos 2700 años se están cumpliendo, lo filmé en este video, Isaías profetizó esto. https://youtu.be/dEWKPHPjXbQ


 In the Bible there are faked messages of Jesus, the Bible preachers are deceiving millions of peoplehttps://youtu.be/pl313IDLSTw https://youtu.be/l3-rYD8TwB0


Загадка, про що ми говоримо?: З моменту народження тебе вже звинувачують: «Він народився з первородним гріхом і його треба охрестити». Коли ваші батьки ведуть вас до своєї церкви, вони вчать вас бити себе в груди, кажучи: «Я зізнаюся, що я згрішив, і я також визнаю, що це моя вина, моя велика вина». Якщо у вас є вороги, які нападають на вас, вони кажуть вам: «Якщо хочеш отримати прощення за твої гріхи, прощай своїм ворогам, пам’ятай, що всі ми грішники». Якщо ви порушуєте доктрини цієї церкви, вони називають вас грішником і кажуть, що ви порушуєте правила Бога. Я розумію, що Бог є нествореною істотою і є вищим; Якщо справедливість є вищою цінністю, то чи схвалює Бог засудження невинних разом із винними?, Ця церква є залишком імперії, яка переслідувала групу людей, які поважали справедливість, Римська імперія була імперією, яка знищила священні писання віри, яку вона переслідувала, однак вони кажуть вам, що ця імперія навернулася до віри, яку вона переслідувала, і що він почав проповідувати повідомлення, які переслідував, і вони також кажуть вам, що в Біблії, яку вони прийняли, є повідомлення, які вони переслідували, але які пізніше присвятили себе захисту, Я питаю вас, ви їм вірите?, Чи здаються вони вам заслуговуючими довіри?, Якщо ви праведний, навіщо вам приєднуватися до групи людей, чиє сумління звинувачує їх у неправедності?, Якщо ви праведні, найкраще, що ви можете зробити, це не нести на своїх плечах провину інших, це не у ваших інтересах нести тягар тих несправедливих, які чинять несправедливість, але вірять, що їм буде прощено за те, що вони правила, передані іншими несправедливими людьми, і для поширення їхньої брехні. Відповідь: Ми говоримо про релігію Диявола, того, кому поклонялися римляни минулого: Людина, Зевс, сонце (тріумвірат римлян). У римлян поклонялися Sol Invictus, «Непереможне сонце», свято якого відзначали з нагоди дня зимового сонцестояння 25 грудня, коли, як вважалося, була найхолодніша ніч за всю історію і з того часу сонце знову почало сходити. Вихід 20:5 Не вклоняйся жодному бовванові, щоб вшановувати його. Я Господь, Бог твій, Бог заздрісний, що ненавидить тих, хто ненавидить Його, і любить тих, хто любить Його. Яхве не любить своїх ворогів: Матвія 5:38-48 – це брехня Римської імперії звірів, та імперія не поважала ні заповіді, ні послання, ні фізичного вигляду Христа: вони знеславили Його образом « Сонце створило людину», щоб продовжити ідолопоклонство зображенням Сонця, яким Римська імперія вже поклонялася, коли його вбили.





Я роблю те, що зробили б вони (Об’явлення 12:7), я борюся проти фальшивих свідчень проти Бога, і Біблія містить ці фальшиві свідчення, тому в Об’явленні 12:9 сказано те, що сказано: Біблія є частиною цього світового обману. Такими словами: Об’явлення 22:18 Я свідчу кожному, хто слухає слова пророцтва цієї книги: коли хто до цього додасть, то Бог наведе на нього кари, написані в цій книзі. 19 І коли хтось відійме від слів книги цього пророцтва, Бог відніме його частку від книги життя, і від міста святого, і від того, що написано в цій книзі. Іван не мав на увазі Біблії, Біблії не існувало, Іван мав на увазі справжнє євангеліє, яке складалося з проклинання ворогів, а не благословляв їх, як говориться в брехні в Матвія 5:38-48, саме з цієї причини він проклинає тих, який, як він знав, фальсифікував би слова навіть книги тієї книги, яку він написав, однак жодна брехня не є твердою, жоден святий не помер, відчуваючи любов до своїх ворогів, які їх убили, це підтверджує цей уривок: Об’явлення 6:10 І вони закричали вголос , кажучи: Доки, Господи, Святий і Істинний, не будеш судити і не мстити за нашу кров тим, хто живе на землі? Бог також мстивий, і цей уривок пояснює це: Об’явлення 16:5 І почув я ангела вод, який говорив: Ти справедливий, Господи, який є і був, Святий, бо Ти розсудив ці речі. 6 За те, що вони пролили кров святих і пророків, Ти також дав їм пити кров; ну вони на це заслуговують. 7 Чув я також іншого, який із жертовника говорив: Справді, Господи Боже Всемогутній, суди Твої правдиві та справедливі. Любов до ворогів, заснована на Богові, який любить своїх ворогів, є частиною римської брехні в Євангелії.

Любов до ворогів є обманом ворога Бога, заперечення закону, який забороняє споживання таких продуктів, як свинина та кажани, також є обманом; Біблія містить брехню від імперії, яка ніколи не наверталася до віри, яку вона переслідувала, Римська імперія переслідувала цю віру, щоб знищити її, еллінізуючи. У версії Євангелія, сфальсифікованій римлянами в Євангелії від Матвія 15:11, Ісус каже нам (Щоб заперечити закон у Повторенні Закону 14): «Їжте все, бо ніщо, що входить в уста людини, не забруднює її», таким чином римляни звинувачують Ісуса в чомусь. що як вірний юдей він ніколи не казав: Подібно до Антіоха IV Епіфана, вони мали на увазі еллінізацію правдивої релігії. Євангеліє було еллінізовано римлянами, як і обличчя Зевса, тому вони говорять нам за допомогою образів, що це було обличчя Ісуса; і доктрина грека Клеобула з Ліндоса є тією, яка говорить: «Люби свого ворога», але вони кажуть нам, що Ісус навчав цього: І це брехня. Антіох IV Епіфан закатував вісьмох євреїв, сімох братів і свою матір за те, що вони відмовилися їсти свинину, бо це забороняє Бог (Левіт 11, 2 Маккавеїв 7). Пророцтво в Ісаї 65 підтверджує дві речі: 1 # Бог любить своїх друзів і ненавидить своїх ворогів. 2# Вживання свинини підтверджено заборонено. Антіох, грецький цар: «Хочеш їсти свинину, щоб не розрізали твоє тіло?» (2 Маккавеїв 7:7). Зевс, грецький бог: «Ніщо, що я зробив Бог, не є поганим, якщо ти отримаєш це, молячись до мене, вони відмовляться їсти свинину?, поклоняйтеся мені всі, ті, хто цього не робить, ідуть до вічного вогню (1 Тимофія 4:3, Євреям 1:6, Луки 11:28, Матвія 18:7).» Фраза: «Роби добро своїм друзям і ворогам, бо так ти збережеш одних і зможеш привернути інших». Це з Клеобуло де Ліндоса: «Люби свого ворога — це інший спосіб сказати те саме», але це суперечить закону та пророкам, Ісус поважав слово Боже, а римські гонителі — ні.


Римська імперія осквернила суботу, виправдовуючись тим, що Ісус воскрес у неділю, що також не відповідає дійсності. Вони навіть брехали про це, тому що Ісус ніколи не воскрес на третій день, оскільки в притчі про злих орендарів у Матвія 21:33-44 сам Ісус посилається на пророцтво, що стосується його повернення, це пророцтво міститься в Псалмі 118:5-25, і події, описані там, не тільки несумісні з любов’ю до ворогів, вони також несумісні з досвідом людини, яка спускається з небес серед хмар; він живе на землі і отримує докори від Бога на землі, очевидно, тому що він грішить, очевидно, тому що він спочатку не знає, очевидно, тому що він перевтілюється без пам’яті свого минулого життя, і він перевтілюється в третьому тисячолітті після своєї смерті на хресті (Псалом 22:16-18, Осії 6:1-3).

 



 


 


 



 


 




















 













Такими словами: Галатів 1:6-8 Але якщо й ми, або Ангол з неба сповістить вам інше Євангеліє, відмінне від того, що ми вам звіщали, будьте прокляті! Святий Павло мав на увазі своїх римських переслідувачів, які згодом уб’ють його, обезголовивши, щоб знищити Євангеліє, яке він проповідував, і проголосити інше Євангеліє, відображене в римській Біблії, до якого вони навернулися, щоб зовсім не змінити свою агресивну поведінку. . Наступники цих злих загарбників проповідують нісенітницю про Римську імперію, перетворену на імперію фальшивої релігії:

  



 


 


 


Ці недоумки кажуть, що вони можуть робити погані вчинки, але їм достатньо сказати, що вони приймають довговолосого чоловіка з виглядом грецького бога, як свого єдиного володаря і достатнього рятівника, щоб звільнитися від Божої кари, у свою чергу, вони стверджують, що якщо людина робить праведні вчинки, але не приймає цього довговолосого чоловіка як свого єдиного пана і достатнього рятівника, вона перебуває під гнівом Бога, якого бога? Цим фальшивим Богом має бути Люцифер, обурений тими, хто цього не робить. поклоняйтеся йому, але Праведники не обожнюють і не приймають будь-яку істоту як достатнього спасителя, а лише Творця Всесвіту Єгову! Осії 13:4 Вони не будуть поклонятися Спасителю, крім Єгови.



 

 












 

 






Я був комп’ютерним програмістом, мені подобається логіка, у Turbo Pascal я створив програму, здатну довільно створювати базові формули алгебри, подібні до наведеної нижче формули. У наступному документі у форматі .DOCX ви можете завантажити код програми, це доказ того, що я не дурний, тому до висновків мого дослідження слід поставитися серйозно. https://ai20me.files.wordpress.com/2023/02/math21-pas-code-of-a-turbo-pascal-program.docx

Якщо K=30.085 i x=K то x=30.085


Основні висновки мого дослідження: обман Римської імперії в Біблії проти. послання переслідуваних за часів Христа. : https://ntiend.me/2023/04/06/%d0%be%d0%b1%d0%bc%d0%b0%d0%bd-%d1%80%d0%b8%d0%bc%d1%81%d1%8c%d0%ba%d0%be%d1%97-%d1%96%d0%bc%d0%bf%d0%b5%d1%80%d1%96%d1%97-%d0%b2-%d0%b1%d1%96%d0%b1%d0%bb%d1%96%d1%97-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%82%d0%b8/


Будьте обережні, в Біблії є деякі підказки, але також багато брехні від римських переслідувачів (Даниїла 12:10, Об’явлення 13:18, Об’явлення 19:20): Лжепророк (звір: 666): «Людина, яка Приймає будь-яку з наших релігій, стає благословенним Бога, тому що всі наші шляхи схожі і ведуть до одного Бога». Праведник (той, хто має розум: 777): «Бог вважає праведних тільки обраними, тому що вони вірні (Псалом 5, Псалом 15); але для обраних зручно, навіть якщо це шкодить лжепророкам, які обманюють деяких з них, щоб ті, хто все ще підписані на якусь фальшиву релігію, вийшли з неї (Об’явлення 18:4), тому що кожна фальшива релігія служить ідолопоклонству, той «той самий бог», якого, за словами лжепророків, є прибутком через шахрайство або через їхні релігійні зображення, яких трактують як ідолів, оскільки вони орендують місця, де знаходяться найбільші ідоли; або вони продають менших ідолів, як коли чаклун продає свої амулети; або вони працюють на життя грабіжників і здирників (проти смертної кари, обманюючи Вихід 21:14, Приповістей 11:10; римською брехнею, як Матвій 5:33-44)), тим самим підштовхуючи людей до того, щоб їхні гроші банки і не готівкою; так що таким чином жадібні банкіри стають все багатшими і багатшими, хоча ціною за це є кров, пролита здирниками проти кредиторів (їх дрібних конкурентів), жадібні є ідолопоклонниками за своєю природою, а не через невігластво, як у випадку праведників, які все ще вчиняти цей гріх (Луки 16:29-31), заможні люди, але наділені фальшивим інтелектом (штучний інтелект), масово звільняють людей, щоб роботи працювали на їхньому місці, справжній інтелект полягає в тому, щоб поважати Бога і того, хто за жадібність накопичується більше, ніж необхідно, для ворога Бога миру, тому що через жадібність тирани зводять наклепи, щоб створювати війни, щоб вони могли продавати зброю та збагачуватися; через жадібність гнобителі експлуатують своїх робітників, а звідники експлуатують своїх повій (Ісая 5: 8, Приповісті 1:5), через жадібність жерці Ваала хочуть, щоб люди витрачали свій час на марні процесії за ідолами (Єремії 10:3-5, Псалми 135:15-18, Авакума 2:18-19; Ісаї 2:8); бути бідним чи середнім класом не означає бути обраним, ні бути, ні бути багатим не означає бути засудженим, щоб бути обраним, ви повинні бути справедливими, і ніхто, хто є несправедливим, не стає справедливим, і ніхто, хто є справедливим, не стає несправедливим (Об’явлення 22: 11), що якщо це може статися, це полягає в тому, що праведні залишають неправильні кроки, скоєні в тіні свого невігластва, і освячуються пізнанням істини (Івана 17:17, Ісаї 13:3, Ісаї 44:9-23, Псалми 118:17-20, Приповісті 11:1-19, Авакум 2:4-20, Матвій 13:41-43); Бог справедливий, і Його благословення неможливо купити за гроші, а також Його прокляття неможливо уникнути за гроші (Ісая 42:10-15; Об’явлення 14:7; Псалми 100:5, Псалми 5:12, Приповісті 33:3, Авакум 2:4-20, Ісая 42:1-17, Псалом 11:6-7).


14 comentarios sobre “Videos 471-480 – Los verdaderos beneficiarios del evangelio ocultado por Roma son los justos

Los comentarios están cerrados.